Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby - řízení projektů online - nástroje pro přehledné řízení firmy, projektů a úkolů.

Činnost: - služby v oblasti IT - počítačové sítě - tvorba webových stránek - webhosting - grafika

Služby: - administrace veřejných zakázek - poradenství - vymáhání pohledávek

Činnost: - prodej, servis výpočetní techniky - správa firemních počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Společnost FMIB, s.r.o. se dlouhodobě zabývá poskytováním služeb facility managementu při správě nemovitostí, provozu, údržbě administrativních, ale i výrobních a nevýrobních objektů. Facility managment realizujeme převážně v Čechách a na Moravě ale také na území Slovenské republiky. Facility management - správa nemovitostí, - provoz ...

Prodej, výroba: -defektoskopické přístroje. Nedestruktivní zkoušení.

Realizace: - výstavy, výstavní systémy - včetně návrhů. Stavba, výstavba: - prodejní stánky, expozice. Služby: - kongresové, konferenční, výstavní.

Inženýrská a investorská činnost: -příprava a realizace staveb. Stavební činnost, stavby: -včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Projektová činnost, projektování ve výstavbě. Zprostředkovatelská činnost. Nákup a prodej nemovitostí.

Vývoj zakázkových aplikací a systémů: -realizace software na zakázku -realizace internetových a intranetových stránek -tvorba portálů a eshopů Správa-informační systémy-outsourcing: -platformy Windows, Linux, HPUX, AIX -správa informačních systémů -správa databází - MS SQL, Oracle -zajištění provozu prostředků výpočetní ...

Výroba, prodej razítek - razítka textová, datumová, kapesní - vizitky - rollpen praktický pomocník při dopravní nehodě.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby - dotační poradenství - výběrová řízení - konzultace v oblasti managementu, lidských zdrojů a vzdělávání.

Chcete si zpestřit milostný život či jen okořenit váš vztah? Vyzkoušejte sexuální pomůcky z našeho e-shopu a splňte si tak své dávné erotické sny. Garantujeme diskrétnost - anonymní balení a rychlé dodání. Neváhejte a prohlédněte si naši nabídku erotických pomůcek, kterou neustále rozšiřujeme.

Salon Dione Beauty provozovaný paní Danuší Kilnarovou poskytuje svým klientům široké spektrum kosmetických služeb. Provádím komplexní kosmetické služby, barvení řas a obočí, prodlužování řas, nehtovou modeláž, pedikúru, manikúra a také masáže nohou a rukou. Náš salon naleznete na adrese Bohuslava Martinů 6090/3, Ostrava - Poruba. Salon Dione ...

Služby: - programování databázových aplikací na zakázku a programování komunikací mezi informačními systémy pro střední a velké firmy. Prodej: - hardware

Činnost: - internetový portál - poptávky, nabídky, veřejné zakázky

Činnost: - vývoj softwaru, databázových aplikací a informačních systémů - tvorba webových stránek