Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Personálně - poradenská agentura. Poskytovatel personálních služeb a zprostředkování práce (stálá zaměstnání, dočasné úvazky, brigády). Sídlo společnosti: - Na poříčí 1079/3a, Praha 1 - Nové Město.

Vrobce informačních systémů a aplikací. Výroba: - právní informační systémy. Zpracování: - daňová přiznání, finanční analýzy, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

SEO optimalizace. Správa webu. Výroba e-shopu.

Údržba, oprava, rekonstrukce, výstavba: - vodovodní a kanalizační sítě. Čištění a čerpání: - kanalizace, žumpy, septiky a čistírny odpadních vod. Revize kanalizace. Vodohospodářské stavby.

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Kosmetický salón. Exluzivní kůry: - radiofrekvence - zeštíhlení a zpevnění těla - kavitace - bezbolestná neinvazivní liposukce. Omlazení pleti, lifting. Kosmetické služby. Permanentní make-up. Prodlužování řas, trvalá na řasy. Mikromasáž očního okolí. Prodej, pronájem: - kosmetické přístroje. Prodej: - kosmetické ...

Tisk. Tiskařské práce. Produkty: -noviny, časopisy -učebnice -knihy, právní literatura -brožury, letáky, kalendáře

Zpracování, poradenství: - energetické audity - energetické průkazy - energetické posudky - projektové dokumentace. Zelená úsporám. Studie proveditelnosti.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Počítačové operační systémy-informační technologie: -software -hardware -implementace a podpora informačních systémů. Poskytuje servisní služby na několika úrovních podpory.Mezinárodní Maintenance and Support Center v Ostravě řídí a řeší požadavky zákazníků v konkrétních zemích střední a východní Evropy.Prostřednictvím ...

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Práce: - stavební - zemní - klempířské - úklidové - natěračské - stavby na klíč.

Návrhy, realizace: - interiéry - kuchyňské linky - atypický nábytek - dětský nábytek. Podlahářské práce.

Soudní tlumočnice, tlumočení, překlady: -ukrajinština, ruština.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.

Poskytujeme kompletní služby v oblasti webdesignu, tvorby e-shopů, SEO optimalizace i intranetových systémů. Dále nabízíme speciální rezervační systémy pro hotely, restaurace a pizzerie i vzdělávací a personální systémy.

Poradenství-oblast bezpečnosti: -k Zákonu č.148/1998 Sb o ochraně utajovaných skutečností, zpracování dokumentů: -bezpečnostní analýzy, politika, projekty -dokumentace objektové bezpečnosti dle § 14 vyhlášky NBÚ č.258/1998 Sb. -provozní dokumentace bezpečnosti informačních systémů dle vyhlášky NBÚ č.56/1999 Sb. ...