Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost Jak na pohovory s.r.o. poskytují komplexní personální poradenství uchazečům o zaměstnání.

Výroba a potisk originálních textilních výrobků. Firma dodává dámská, pánská a dětská trička, mikiny, tílka s potiskem. Potisk hrnků a dalších produktů.

Kopycentrum zajišťuje výrobu razítek, potisk trička, barevné a černobílé kopírování (barevný a černobílý tisk), laminování, knižní vazby a další služby v kopírovacím centru.

Společnost CHVÁLEK ATELIÉR s.r.o. poskytuje komplexní odbornou službu včetně inženýringu.

Výkup kovového odpadu - hliníku, mědi, železa, mosazi, nerezu a dalších barevných kovů. Dodávka hutního materiálu - železo, kokoly, koks, bentonit.

Reklamní služby: - velkoplošný tisk - málonákladový tisk - řezaná reklama.

Služby: - realitní kancelář - finanční kancelář - poradenství - příprava developerských projektů.

Internetový prodej a e-shop, kamenná prodejna, půjčovna: - společenské šaty -svatební šaty - letní šaty na svatbu - svatební doplňky - dámská taneční obuv - kravaty - čištění a žehlení.

Nemůžeme zmírnit Váš zármutek, ale můžeme Vám být nápomocni při rozhodování, jakým způsobem doprovodíte na poslední cestě milovanou osobu, která Vás opustila.

FiremniKatalog.online je katalog firem. Svým uživatelům umožňuje hledání na základě kategorie, lokality a na základě jména firmy. Intuitivní ovládání usnadňuje práci s dalšími funkcemi, jako je například možnost zobrazení na mapě, zobrazení detailů o kontaktu či hodnocení firem. Celkem přes FiremniKatalog.online mohou uživatelé vyhledat přes 500 ...

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Fyzická ostraha objektů Detektivní činnost Kontrola režimu dočasně práce neschpných zaměstnanců Školení laické první pomoci Prodej a zprostředkování profesionálních střeleckých trenažerů Náhradní plnění

Služby v oblasti nakládání se všemi druhy odpadů - odvoz a uložení stavebních sutí - výkup druhotných surovin - výkup olejů - čištění jímek, lapolů, odlučovačů.

Tiskárna nabízí profesionální polygrafické služby s využitím moderních ofsetových a digitálních technologií. Šetříme čas našich zákazníků, objednávku přijímáme prostřednictvím internetu a hotové zakázky doručíme zdarma na území celé ČR. Realizujeme požadavky na tisk od nejmenších formátů, např. vizitky nebo pohlednice, až po tisk produktů ve ...

Výkup a ekologická likvidace vozidel s odtahem zdarma. Vystavení Protokolu o likvidaci vozidla. Peníze za vaše staré vozidlo dostanete ihned hotově. Rychlé spolehlivé jednání.

Grafické a reprografické studio: - grafické návrhy - fotopráce - digitální zpracování podkladů - obalový servis - osvit, předtisková příprava - digitální tisk. Tvorba, tiskové služby: - firemní loga, etikety, obaly, tiskoviny, katalogy, PE tašky - polepy. Flexotisk. Ofsetový tisk. Sítotisk.

Finanční a pohledávková agentura. Komplexní správa pohledávek. Odkup pohledávek. Poradenství v oblasti exekucí a insolvencí. Bezpečnostní, detektivní služby.

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Společnost YD IT Labs s.r.o. je vývojová společnost, specializující se na profesionální cloudové produkty.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Pavel Polhoš provozuje sběrnu.