Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetický salon: - léčivé a zkrášlující procedury - přírodní kosmetika - léčebé procedury - Reiki - korekce postavy střihem - líčení. Prodej: - kosmetické produkty.

Úklidové služby: - úklid firem - úklid panelových domů - úklid domácností.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Reklama, reklamní služby. Polepy aut, výloh. Velkoplošný tisk. Bigboardy. Pronájem reklamních ploch. Štítové plochy. Webové stránky, e-shopy. Design. Světelná 3D reklama.

Prodej, pronájem: -nemovitosti -byty -domy -pozemky -komerční prostory -garáže -novostavby. Pobočky: Kancelář Praha Kubánské náměstí 11/1391 101 00 Praha 10 – Vršovice tel: + 420 775 383 161. Kancelář Brno Cejl 72/58 602 00 Brno tel: + 420 775 383 161.

Výroba: - řezaná a lepená grafika. Grafické práce. Webdesign.

Fotostudio, grafika: - reklamní snímky, styling - reportáže, grafické zpracování - video prezentace - umělecké snímky, portréty - výstavní činnost.

Pronájem: - virtuální kanceláře, jednací místnosti pro podnikatele.

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Architektonický ateliér. Vizionářská architektura a design veřejných i obytných prostor.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Reklamní agentura. Světelná reklama Tisk - vizitky - letáky - plakáty - výroční zprávy - grafické studionávrhy - pozvánky - kalendáře.

Provozovatel a vlastník datové sítě. Služby: - připojení k Internetu: - pro firemní klientelu, pro firmy - pro domací uživatele - hlasové služby bez paušálních poplatků - webhosting - IPTV - televize po internetu - pronájem optických vláken. Pokrytí: - Ostrava, Opava, Hlučín, Frýdek-Místek, Karviná, Orlová, Havířov, Bohumín, ...

Správa domů a bytů pro bytová družstva a společenství vlastníků.

Nabízíme konzultačně softwarové řešení pro podporu procesu tvorby podnikového plánu, hodnocení odchylek a modelování dopadu. MIS, Business Intelligence a datové sklady.

Masérna a pedikúra Mariánky. Masáže: - klasické, lávovými kameny, relaxační, sportovní, baňkování, masáže handicapovaných dětí a další

Konstrukce. Projekce. Zpracování projektové a konstrukční dokumentace, investiční a inženýrská činnost, poradenství a konzultace -vše v oboru energetika (energetické provozy a zařízení, kotle, výměníkové stanice).

Prodej, instalace, poradenství: - antivirové programy NOD 32. Služby: - diagnostika - tvorba software v oblasti automatizovaného projektování inženýrských sítí na PC.