Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme skupina průmyslových designérů, interiérových designérů a architektů pod vedením společnosti Appledesign s.r.o Česká republika. Naší činností je navrhování nových výrobků (příp. re-design), interiérů a domů.

Firma specializující se na prodej plastových oken, dveří a příslušenství (žaluzie, sítě proti hmyzu..), včetně montáže a bezplatného poradenství. Zapojení v programu Zelená úsporám. Držitel certifikátu kvality: ISO 9001

Pobočka. Profesionální společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií, výzkumu, vývoje a poradenství. Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblasti lesnictví, ropného a plynárenského průmyslu. Banking&Insurance: IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor.

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky. Velkoobchod, zásobování: - zdravotnický materiál. Balící činnost.

Grafické studio: - animace - grafické práce - ilustrace. Tvorba: - webové prezentace - e-shopy - e-learningové aplikace.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Vývoj: - webové stránky - softwarové inženýrství.

Úklidové služby: - úklid rodinných domů a bytů, nebytových prostor, kanceláří.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Masážní salón Kopretina nabízí rozsáhlý sortiment služeb včetně možnosti objednat si masáž domů.

Svatební salón. Zhotovení: - svatební oznámení - svatební kytice, dorty, snubních prsteny Zajišťujeme: - živá hudba - profesionální kadeřnice, vizážistky, nehtovou modelaci.

Stavebně - technická péče o nemovitosti.

Ochrana-bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha majetku - detektivové obchodních domů - ochrana osob-bodyguarding - technická ochrana-pult centrální ochrany, zásahové jednoty a další.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Reklamní agentura. Služby: - návrh reklamních kampaní - návrhy designu brožur, letáků - vytváření firemních stylů - tvorba webových stránek. Grafické studio.

Sociální služby. Poradenství: - hledání zaměstnání.

Výroba: - reklamní spoty - naučné filmy. Marketingové kampaně. Optimalizace webu. Grafika.

Výroba: - loga - vizitky - hlavičkové papíry - složky Grafické návrhy. Vývoj: - internetové aplikacetvorba - www stránky