Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidové služby: - okenní ríy - obložení fasád - solární panely - mytí výloh, oken - mytí žaluzií - srojové mytí oken - úklid škol, průmyslových hal - obchodů, prodejen.

SignMaking, řezaná reklama, orientační systémy.

Telekomunikační síť pro vysílání zemské digitální televize v systému DVB-T.

Bazar-nábytek. Prodej a výkup nábytku, kuriozit, starožitností a hudebnin.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Reklamní činnost a marketing. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti zvyšování ziskovosti a produktivity, snižování nákladů, optimalizaci procesů, motivační systémy.

Vypracováváme podklady pro diplomové práce, bakalářské práce, disertační práce, seminární práce a jiné druhy školných prací. Podklady pro školní, vědecké práce a referáty všeho druhu: rychle, kvalitně a originálně.

Projekční práce: - dopravních staveb - vodohospodářských staveb Inženýrská činnost Ekoogické hodnocení Technický dozor, koordinátor BOZP

Výroba: - vizitky. Tiskařské práce: - samolepky - letáky - prezentační materiály - prospekty, pohlednice. Kopírování.

Prodej: - solární technika: - solární fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika - fotovoltaické panely (monokrystalické, polykrystalické, amorfní, hybridní) - střídače pro fotovoltaiku a větrnou energii - solární vakuové kolektory (solární ohřev teplé užitkové vody) - akumulátory, solární baterie (pancéřové, gelové, solární ...

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Stavebně projektová kancelář. Pobočka. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Ofsetový tisk: - do formátu B3 - vizitky, tiskopisy, pozvánky - brožury, blahopřání - grafické návrhy. Knihařství: - vazačské práce - kompletace brožur.

Kurzy poslušnosti psů. Výcvik. Hotel pro psy. Přípravy na výstavy.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Tvorba webových stránek na míru: - seo optimalizace - registrace do katalogů - výroba programů - tvorba internetových obchodů.