Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Společnost smartwriting, s.r.o. se specializují na psaní odborných textů.

Společnost PROFI TRANSLATE s.r.o. provádí překlady - právní, lékařské, technické.

Společnost ODPADY ZDROJEM s.r.o. provádí ekologickou činnost.

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Reklamní agentura: - grafické studio - tvorba webové stránky, bannery, flash animace a e-mailing - lepená, velkoplošná reklama - tisk vizitky, letáky, katalogy, knihy, reklamní polepy z fólií, sítotisk, velkoplošný tisk - dárkové předměty s potiskem.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Školicí středisko. Manažerské kurzy. Počítačové kurzy. Veřejné intenzivní semináře. Firemní trénink na míru. Firemní jazykové kurzy. Personální agentura.

Tiskové služby, tisk: - sítotisk - velkoplošný - sublimační (průběžný) - digitální - rotační sítotisk. Výroba: - vlajky - batohy, tašky, kabely. Potisk dárkových předmětů.

Pobočka. Systémový integrátor, služby: - realizace počítačové sítě - dodávka hardwaru i softwaru - řešení pro CAD/CAM strojírenství, CAD stavebnictví, architekturu a energetiku.

Služby v oblasti veřejných zakázek a dotací

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady a tlumočení.

SeePOINT s.r.o. nabízí pronájem plochy na reklamních lavičkách a dalších mobilních plochách.

CSSO je nestátní nezisková organizace, která poskytuje širokou škálu sociálních služeb napříč Moravskoslezským krajem. Ať už potřebujete poradenství, přechodné bydlení, pečovatelskou službu, rodinné poradenství, sociálně právní ochranu dětí nebo prevenci kriminality, CSSO vám nabízí profesionální a individuální přístup. Mezi služby, které ...

Společnost REDUZA pro s.r.o. zajišťuje úklidové služby.

TÜV SÜD Czech s.r.o inspekční a certifikační orgán TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Našim klientům poskytujeme služby v oblastech: nezávislého ověřování, certifikace, testování, inspekce, vzdělávání, homologace. V České republice je TÜV SÜD Czech zastoupena 7 pobočkami, které pokrývají ...

Společnost HEMAPO Company, s.r.o. provozuje autoservis a průmyslové úklidy.

Firma Ostravské Rekultivace, s.r.o. řeší ve spolupráci se státním podnikem jednu z největších ekologických zátěží ostravského regionu, hořící Heřmanickou haldu.

Realitní kancelář. Služby: - hotovostní a hypoteční úvěry, hypotéky - znalecké posudky, odhady.

Společnost Orfina consulting, a.s. je tým energetických specialistů, díky programu Zelená úsporám pomohli zrealizovat mnoho výstaveb.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.