Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní služby. Finanční servis. Znalecké posudky. Řešení exekucí.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Správa výpočetní techniky: - správa Linux serverů - správa Linux Desktopu - virtualizace - webservery.

Realitní a developerská kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, rodinné domy - rekreační objekty - byty - pozemky - nebytové objekty a prostory. Pronájem: - kanceláře - obchodní prostory - výrobní, skladovací objekty. Vlastní výstavba: - rodinné domy. Výstavba: - komerční objekty - obytné domy.

Sahm Gastro nabízí vybavení pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování i drobný prodej za hotové. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, Cash and Carry: - porcelán (hrnky, hrnečky, atd.) - příbory - nerezové doplňky - hotelový textil (ubrusy, utěrky, ručníky, prostěradla atd. ) - papírový a hygienický sortiment (ubrousky, papírové ...

Design interiéru na míru. Návrhy: - atypický a originální nábytek - fasády rodinných či jiných domů.

Rekondiční cvičení. Kavitace. BodyRoll. Lymfodrenážní masáž - přístrojová. Bylinná parní lázeň. Vacu-Space Therm - spalování tuků.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Psi: -výcvik psů. Hotel pro psy: -tel.:604 792 900 -Serafinova 23/417 719 00 Ostrava-Kunčice -web:hotel-pro-psy.info

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Kosmetické a vlasové studio. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů a řas - piercing - permanentní make-up - nastřelování náušnic - bělení zubů - nehtová modeláž - pedikúra - trvalá ondulace.

Dámské a pánské kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů. Kosmetika. Pedikúra. Masáže.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.