Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Úklidové práce: - domácnosti - bytové a nebytové prostory - mytí oken - strojové čištění koberců, sedaček.

Rehabilitace, rehabilitační ordinace, lékař.

Úklidové práce: - panelové domy - kanceláře - firmy. Údržba motorových vozidel.

Masážní a relaxační studio: - vlasové studio - kavitace - odstranění celulitidy - lymfodrenáž. Provozovna: - Kafkova 1380/15, Ostrava-Přívoz.

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Vývoj software, outsourcing. Návrh a implementace systémové a aplikační infrastruktury.

Audity. Analýzy. Poradenství: -dle norem ISO 14001. Návrh, řízení: -projekty.

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Veletrhy, výstavy: -realizace -organizování-reklamní činnost -instalace, dodavatelé -výroba: -reklama -vyřezávaná grafika -výzdoba: -interiéry obchodních center. Realizace expozic na klíč v ČR i v Evropě. Grafické práce. Kulturní akce.

Projektová činnost-komplexní. Projekce energetických zařízení. Zprostředkování nákupu: -stroje, zařízení. Činnost: -stavby -ekologické práce -zajištění likvidace-kontaminovaný materiál.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblastech: - IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor, pro telekomunikační a mediální průmysl - IT služby pro oblast zdravotnictví a sociální péče - IT služby pro centrální a lokální vládní instituce, výrobu, maloobchod a logistiku - IT služby pro lesní průmysl a ...

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Vývoj: - internetové aplikace na zakázku, prezentace a e-shopy. Poskytujeme redakční systém ePublish.CZ, online účetnictví sÚčto.CZ, plánovací systém ePlenning.CZ a kontrolní systémy pro výrobu. Specializujeme se na technologii Ruby on Rails.

Reklama. Tisk na textil, potisk-dresy. Výroba: -vlajky a prapory technologií sublimačního tisku.