Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Služby: -sazba novin -barevné a černobílé kopírování -výroba puzzle -potisk triček a textilií dle vlastní předlohy.

Dodávka, instalace, montáž: -informační a řídící systém ENERGIS.

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Činnost: -výkup, odkup-movité věcí, zásoby zboží, zařízení, vybavení, stroje. Pro správce konkurzních podstat a likvidátory je výkup prováděn jako komplexní služba.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Grafické studio, návrhy: - propagační materiály - vizitky - loga - katalogy - letáky.

Grafické studio Abrupta je moderní grafické studio, které nabízí svým klientům vysokou kvalitu poskytovaných služeb a bohaté zkušenosti z oblastí marketingu, propagace a reklamy. Hlavní pilíře portfolia služeb Grafického studia Abrupta jsou služby z oblasti grafického designu, vývoje webových aplikací a marketingové komunikace. O kvalitě ...

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Systémový integrátor. Komplexní služby v oblasti servisu IT. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy -poskytování služeb a autorizovaný servis v oblasti informačních technologií.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Reklama-neonová: -montáž -demontáž. Projekce.

Prodej, koupě: -nemovitosti, byty. Pronájem: -byty, domy, nebytové prostory. Správa, údržba: -bytový a nebytový fond. Realitní služby.

Výroba razítek. Tisk: - vizitky. Reklama: - nápisy na osobní automobily - světelná - samolepící fólie - potisk-autoplachty - grafická příprava-sazba, prospekty, tiskoviny - tiskový servis - reklamní tabule - firemní štíty i nasvětlené - transparenty.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Překladatelka angličtiny se zaměřením na technické překlady a anglický jazyk v průmyslu. Profesionální obousměrné překlady angličtiny, jazykové korektury a stylistické úpravy anglických textů. Specializace na technické překlady pro hutní průmysl a těžké strojírenství. Odborné jazykové vzdělání doplněné o státnice a mezinárodně uznávané jazykové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...