Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Zaměstnavatelská, pracovní a personální agentura. Poskytování personálně poradenských služeb a zprostředkování zaměstnání.

Komplexní reklamní služby, reklamní agentura. Výroba: - světelná reklama - reklamní štítky a tabule - informační systémy - letáky - vizitky - razítka - potisk - trička - webové stránky, webdesign.

Výkup a prodej, velkoobchod: - barevné kovy - legované oceli a tvrdokovy - nástrojové oceli, použité nástroje - slinuté karbidy. E-shop: - koňské masti.

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Architektonická kancelář. Architekt. Návrhy bytových interiérů a rekonstrukcí objektů.

Zpracování fotografií: - fotografování - fotodárky - ateliérní foto - velkoplošný tisk.

Slim studio: - kavitace. - bezbolestná liposukce - VacuShare - spalování tuků.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Financování, poradenství a výkup nemovitostí. Realitní kancelář.

Realitní činnost. Reklama. Velkoplošná reklama. Fuul servis v oblasti reklamy. Pořádání výstav, veletrhů.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Digitální tisk. Služby: - tisk a vazba diplomových prací - tvorba a tisk - vizitky, letáky, svatební oznámení, kalendáře, polepy - kopírování, skenování. DTP studio: - grafické návrhy. Papírnictví - maloobchod, prodej: - kancelářské, školní potřeby. Knihařství: - vazby knih, časopisů.

Kadeřnictví. Fotografické studio, fotografování: - svatby - těhotné ženy - děti, miminka - školy - akty - partnerské foto.

Reklama-výroba, pronájem: - billboardy - bigboardy - megaboardy - štítové stěny.

Mokrá pedikúra. Odstranění zrohovatělé kůže. Úprava nehtů. Odstranění kuřího oka, zarostlých nehtů. Relaxační masáže. Peeling. Lakování, zdobení, potahování nehtů na noze gelem. Manikúra mokrá i suchá: - přírodní manikúra P-schine - lakování, zdobení nehtů.

Bezpečnostní agentura: -fyzická ostraha -elektronické systémy -úklidové práce.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Služby, tvorba: - venkovní velkoplošná a interiérová reklama - reklamní stojany a poutače - světelná reklama - reklamní polepy automobilů - velkoplošný tisk - vizitky.