Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklama, reklamní služby. Propagace. Direct mailing. Realizace reklamních kampaní.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Profesionální kadeřnické služby. Kadeřnictví: - dámské - pánské - společenské a svatební účesy. Prodlužování a zhušťování vlasů. Nehtová modeláž, manikúra. Proměny image.

Grafické studio: - grafické návrhy - webdesign - tisk. Výroba: - logotypy společností - jednotný vizuální styl.

Velkoobchod, prodej: - šrot - kovový odpad.

Vlasové studio Karin. Kadeřnické služby s vlasovou kosmetikou Schwarzkopf a L´Oréal. Střihy: - krátké, polodlouhé, dlouhé vlasy. Svatbní účesy. Sídlo firmy: - Hutnická 206/10, Vřesina.

Vlasové studio Karin. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Neukončená 597/12, Ostrava - Petřkovice.

Sportovní centrum Ostrava: - tenis - badminton - squash - bowling - relax-sauna - fitness - masáže - mediaroom.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, byty, pozemky, komerční prostory, chaty, novostavby. Výkup nemovitostí za hotové. Výměny bytů. Sídlo společnosti: - Hasičská 930/53, Ostrava - Hrabůvka.

Foto studio Vaněk. Reklamní foto, ateliér užité forografie. Fotografické studio. Sídlo firmy: - Dolní 2130/75, Ostrava - Zábřeh.

Prodej, vývoj: - ekonomické systémy pro Windows - software, hardware. Tvorba - webové stránky, webdesign.

Tisk: - letáky - vizitky - plakáty - propagační materiály.

Kadeřnický salón DESIRE. Kadeřnictví: - dámské - pánské.

Kadeřnictví KA. Kadeřnické služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dětské pleny BABY PRO - dětské zboží - kojenecké zboží - galanterie a látky - vánoční ozdoby - reklamní předměty - ventily, ventilky - lanyardy (reklamní šňůry na krk) - oděvy pro zdravotnictví. E-shopy: - www.pleny.cz - www.ventilky.cz - www.shopy.cz/vanocni-ozdoby.

Montáž, servis, oprava: - kancelářská a reprodukční elektronika. Poskytování fotografických služeb.

Úklidové práce. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Reklamní studio, reklama: - vyřezávaná: dopravní prostředky, výlohy, cedule, plachty, světelné reklamy, billboardy - tištěná digitálním tiskem: vizitky, novoročenky, pozvánky, kupony, samolepky i plastické - tištěná ofsetovým tiskem: pohlednice, letáky, složenky, plastové karty, obchodní tiskoviny - tištěná ...