Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Úklidová práce: - úklid bytových domů - administrativních budov.

Služby, činnost: - ostraha objektů fyzickou pochůzkovou činností - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - kamerové systémy - převozy finančních hotovostí a cenin - detektivní služby.

Reklamní agentura: - tvorba grafických návrhů - světelná reklama - zajištění výstav.

Realitní kancelář: - zprostředkování - prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty, pozemky, rekreační objekty, komerční objekty - výkup nemovitostí - bezplatný právní servis - zajištění znaleckých posudků - zpracování prohlášení vlastníka - zpracování smlouvy o výstavbě - komplexní finanční poradenství - ...

Zpracování technické dokumentace. Projekční a konstrukční služby.

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Služby: masáže - regenerační, relaxační, zdravotní - reiki masáže - magnetizerská terapie - hlídání dětí - kurzy - masáže, meditace a vizualizace, Reiki.

Nehtová modeláž. Zpevnění nehtů. Manikúra: -japonská. Zdobení nehtů. Kosmetická poradna.

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Realitní kancelář, agentura. Služby realitního makléře. Prodej, koupě: - byty, rodinné domy, chaty, komerční objekty, pozemky, nemovitosti.

Úklidové práce, služby: - úklid: - jednorázový, pravidelný - domácnosti - běžný, po řemeslnících - kanceláře, podniky, firmy, restaurace, školy - komplexní - stavby - žehlení - v domácnosti - mytí: - okna, výlohy i ve výškách.

Architektonický ateliér. Autorizovaný architekt. Projektování.

Autorizovaná laboratoř: -měření emisí. Vývoj, výroba, oprava, servis: -hořáky. Přestavby na jiná paliva. Garanční měření energetických zařízení. Měření koncentrace tuhých částic.

Online reputation management: – ochrana pověsti na internetu - monitorování negativních informací o firmách - okamžitá ochrana klientů na internetu - zesílení pozitivních informací na internetu - E-zine a zvýšení prodeje - zajišťování právního zastoupení a ochrany v oblasti IT (internetového práva).

Realitní kancelář: - byty - domy - vily - nebytové prostory.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Stavební a úklidové práce. Nástřiky Gotele.

Profesionální fotograf se zaměřením na fine art svatební fotografii

Reklamní, propagační agentura. Zaměření: - zdravotnictví - potravinové doplňky.

Zastavárna. Sídlo firmy: - Družstevní 1788, Petřvald u Karviné.

Zastavárna, bazar: -obrazy -PC komponenty, monitory -rybářské náčiní -jízdní kola -lyže -sportovní oděvy, obuv.