Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Servisní a kopírovací centrum. Kopírování-A4-A0: - černobílé, barevné. Prodej, servis, oprava: - kopírovací stroje, kopírky - kancelářská technika - faxy - tiskárny - tonery. Renovace tonerů (tonery). Pronájem - kopírky.

Reklamní služby, reklamní agentura. Tiskové služby. Grafické práce.

Sběr a výkup: - odpad, druhotné suroviny. Sběrna.

Výkup: - železné, neželezné kovy - papír. Sběr druhotných surovin.

Výkup, odvoz, zpracování: - elektroodpad - elektrošrot. Recyklace elektrických, sdělovacích kabelů.

Úklidová služba: - denní úklid - kanceláře, firmy, domácnost, rodinné domy, autosalóny, školy, provozy - úklid-po řemeslnických pracích - čištění, kartáčování, průplach-koberce, sedačkové komplety - čištění-interiéry automobilů - kartáčování, apretace-podlahové plochy - dlažba, keramika, PVC, parkety - mytí-okna, výklady, výlohy - ...

Nemovitosti - pronájem. Realitní činnost, realitní kancelář.

Překladatelský a tlumočnický servis. Služby: - překlady - tlumočení. Sídlo firmy: - Jana Maluchy 205/55, Ostrava - Dubina.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika CANON. Služby: - kopírování, digitální tisk - reprografické studio (DTP studio) - kopírování, digitální tisk - tisk a sazba vizitek - potisk triček.

Služby: - architektura - design - stavební projekce - komerční a občanské stavby - inženýring - urbanistické studie - stavební a technický dozor - studie a projekty interiérů.

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Reklama, reklamní agentura. Komplexní služby Public Relations. Marketing.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Softwarová společnost. Vývoj a aplikace monitorovacích systémů technologických procesů se specializací na sledování tepelného hospodářství.

Výroba: - reklamní a dárkové zápalky - reklamní sladkosti - reklamní pilníčky - reklamní a dárkové předměty. Prodej - ručně vyráběné, fúzované sklo - dárkové předměty - hodiny - svíčky..

Stavební práce. Úklidové práce pro firmy. Technické služby. Správa a údržba nemovistostí.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.