Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky. Snubní prsteny. Svatební oznámení. Prodej: - spodní prádlo - voničky - bižuterie - kytičky - podvazky - punčochy - stuhy.

Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha osob a majetku - detektivní služby. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - požární signalizace EPS - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování, prodej: - kovový odpad.

Úklidové služby-kompletní: -po malování, stavbách -stálé úklidy ve firmách -nebytové prostory -obytné domy. Čištění: -koberce-mokrou cestou. Mytí: -okna -prosklené plochy. Prodej, e-shop, internetový obchod: -čistící prostředky -hadry, kbelíky, rukavice -mýdla.

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Nakládání s odpady: - čerpání septiků, žump.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika, počítače. Dodávka: -informační systémy. Výroba: -internetové prezentace. Prodej: -notebooky GERICOM, ACER.

Úklidové práce: - uklid ve firmách, domech, zdravotnických zařízeních - mytí oken a výloh.

Odstraňování nebezpečných odpadů. Průzkum a sanace kontaminovaných lokalit. Grafické práce.

Realitní agentura, realitní kancelář. Prodej: - nemovitosti.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - ponožky - dámské, pánské, dětské, sportovní - punčochy, dámské punčochové zboží, podkolenky - dětské punčocháče. Výroba: - reklamní ponožky dle Vámi navrženého loga.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Jazykové překlady: - jazyk anglický, angličtina - jazyk německý, němčina - jazyk slovenský, slovenština - jazyk český, čeština. Překladatelské služby.

Úklidové služby. Komplexní úklid firem, čištění koberců, úklid po malování.

Moderní architektonické studie a projekty rodinných domů na míru parcelám i klientům. Architektonický ateliér s působností po celé ČR nabízející služby architekta, projektanta a designéra. Architekti-Projektanti Praha, Brno, Ostrava.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Architekt Ostrava. Architektonické návrhy a studie, projekty, rekonstrukce. Přestavby, adaptace a projekce bytů, rodinných domů, komerčních objektů i občanské vybavenosti. Urbanismus, krajinářské prvky. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů.

Úklidová firma. Služby: -mytí-okna -strojové čištění-sedací soupravy -čištění-koberce-mokrá metoda -vysávání koberců -čištění podlah ručně -úklidové práce pro malování -kompletní úklidové služby -úklid sportovních areálů, školních zařízení.