Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kancelář. Architektonicko - projekční firma.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Úklid komplexního rozsahu poskytujeme po celé Ostravě a okolí. Úklidové práce provádíme pravidelně i jednorázově. Zajistíme pravidelný úklid různých typů komerčních i nekomerčních objektů od bytů, kanceláří tak i kompletní úklidy společných prostor.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.

Projekční kancelář, projekce: - ústřední vytápění, chlazení budov.

Výroba, prezentace: - webdesign, tvorba internetových prezentací - tvorba webových stránek - tvorba loga, logotypu, redesign stránek - optimalizace pro vyhledávače (SEO). Marketingové služby.

Sítotisk: - UV barvy. Prodej a potisk textilu.. UV lakování. Potisk: - CD, reklamní předměty, průmyslové výrobky, plasty, polypropylén PP - kalendáře včetně dotisku, PF. DTP - grafické návrhy.

Architektonický a malířský ateliér. Komplexní projekce obytných, rodinných domů, veřejných budov, návrhy a realizace interiérů. Design, klasická malba a grafika.

Poradenské a vzdělávací služby v oblasti managementu kvality, semináře.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Produkce audiovizuálních děl na klíč: - kreativa a výroba reklamních spotů, korporátních filmů, dokumentárních a hraných filmů a televizních pořadů - 2D a 3D animace, grafické pracoviště, časosběrné snímání, webové prezentace - authoring a mastering DVD a Blu Ray.

Kurzy, přednášky, semináře: - rychločtení - racionálního čtení - kurzy emotion management - lekce vedení porad a týmů - zvládání konfliktů - vyjednávání a argumentace.

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.

Služby: - tvorba webových stránek a e-shopů - webhosting - SEO optimalizace.

Software pro Facility Management pit-FM. CAD systémy pro TZB pit-CAD.

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.

Prodej: - software - počítače, PC na míru, notebooky - tiskárny, monitory, skenery - digitální fotoaparáty - tonery, cartridge. Služby: - webdesign - tvorba a správa počítačových sítí.

Konzultace, analýza a vývoj: - software. ERP, Logistika, Evidenční software, GPS, GPRS, FleetManagement, on-line evidence.

Potisk: - vizitky, pozvánky, textil, trička, letáky, billboardy - využíváme sítotisk, tampónový tisk i rotační tiskárnu - na kov, sklo a tvrdé materiály používáme gravírování nebo pískování. Polepy: - auta, výlohy. Tvorba: - webové stránky.

Výroba: - bannery, banery (litý banner, baner). Instalace a zavěšení banneru či plachty na jakékoliv objekty. Nabídka pronájmu reklamní plochy.

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.