Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Reklama - návrh, výroba. Polepy automobilů, výkladů.

Služby: - pronájem kancelářských prostor - prodej pozemků - správa nemovitostí.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Vývoj, prodej: - software na zakázku, hotelový software, restaurace, sklady.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd i personální agendy - software pro pro lékaře a firmy.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Komplexní řešení podnikových informačních systémů. Tvorba integrovaných informačních systémů.

Prodej, servis, oprava: - výpočetní technika - počítače - tiskové hlavy. Renovace: - tonery. Repase: - baterie do notebooků. Antivirová služba.

Reklamní agentura. Průzkumy trhu a veřejného mínění.

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Pronájem skladových a kancelářských prostor.

Programování a správa: - operační systémy. Hromadné zpracování dat. Vydávání skript a učebních pomůcek. Tvorba webových prezentací.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - návrh, realizace - mikrovlné spoje.

Pronájem a správa nemovitostí, vč.služeb.

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.