Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetické a relaxační studio. Služby: - detoxikace těla - odstranění celulitidy - formování postavy - Welnes masáže (čokoládová, medová, indická, lávové kameny) - exotické masáže.

Kosmetika. Služby: - kosmetické - masáže obličeje lávovými kameny - hloubkové čistění pleti - laserové ošetření pleti.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Vývoj a implementace informačních systémů, software.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis, oprava, vývoj: - lékárenské systémy FaRMIS - instalace kamerových systémů.

Služby: - projektování elektrických zařízení a řídicích systémů pro hutní průmysl, elektro projekce - realizace kompletních dodávek elektrických zařízení a systémů kontroly a řízení technologických procesů.

Pobočka. Zkušební laboratoř pověřená Státním úřadem pro jadernou bezpečnost. Předmětem zkoušek jsou diagnostické zdravotnické rentgenové přístroje a rentgenová pracoviště jako celky.

Pobočka. Služby: - správa komunikačního prostředí - virtualizace a clustering serverů - bezpečnost IT a komunikací - komunikační služby - datové sítě.

Výkup, zpracování: - odpady z barevných kovů, kovový odpad. Dodávky surovin.

Realitní činnost. Správa domů a bytů. Pronájem bytů a kanceláří.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - počítače, PC - spotřební materiál - GPS navigace - satelitní technika - skenery - web kamery - pokladní systémy - projektory.

Tvorba reklamních a komerčních textů. Jazykové korektury a stylistická úprava českého textu. Optimalizace textových dokumentů s důrazem na vybraná klíčová slova. Texty pro web – copywriting.

Bezpečnostní služby: - prověrka organizací a osob - vyhledávání osob - důkazní prostředky - zabezpečení a prověrka prostor. Správa pohledávek: - vymáhání - odkoupení - zajištění majetku. Rozhodčí doložky a řízení.

Vývoj, prodej - software: - nadstavby AutoCAD - programy na tvorbu výrobní dokumentace - aplikace, pracující v prostředí Internetu.