Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetické ošetření kosmetikou ALISSA BEAUTÉ, prodlužování řas, chemický peeling, barvení řas a obočí, depilace, masky, zábaly, líčení.

Služby: - kosmetické - kadeřnictví.

Inženýrská a projektová činnost se zaměřením především na fontány a vodotrysky: - zahradní, městká, plovoucí fontána - umělé toky, jezírka, vodopády - úpravy vod, čerpací stanice.

Masáže. Masérské služby. Kosmetické služby. Kosmetika. Depilace studeným a teplým voskem. Kosmetické masáže. Barvení a aplikace pleťových masek.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Výroba: - razítka na počkání laserovou technologií - samolepící štítky. Služby: - reklama na auta - počítačová sazba a tisk - laminování dokladů - gravírování - rytí do kovu a plastu - informační systémy budov.

Dezinsekce, dezinfekce, deratizace. Hubení nežádoucích plevelů. Plynování komodit. Poradenská činnost.

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Rehabilitace, masáže: - aromaterapeutické zábaly - tvarování postavy - zpevnění postavy a pokožky - odstranění celulitidy - odplavení škodlivin z těla.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Kabelová televize. Připojení: - vysokorychlostní internet.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Kadeřnictví: - veškeré kadeřnické služby - prodlužování vlasů - zhušťování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika. Péče o pleť.

Kavitace. Lymfodrenáž Tripolární radiofrekvence. Masáže

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

ČISTÍRNA EXPRES Čistírna, prádelna: - expres čištění do 3 hodin - normální čištění do 24 hodin.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům