Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, prodej, montáž: - kryty na pískoviště. Výroba: - karnevalové masky.

Pronájem: -kancelářské a skladovací prostory.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Poskytování inženýrských služeb ve stavebnictví

Činnost: - kadeřnictví - solárium

Návrh a tisk vizitek. Potisk samolepek.

Zabezpečujeme komplexně tyto činnosti: -vyhledání a zabezpečení stavebního pozemku -obstarání vstupních podkladů -vypracování projektové dokumentace od studie až po prováděcí projekt -vyřízení územního rozhodnutí -vyřízení stavebního povolení -vypracování rozpočtu staveb a výkazu výměr -provedení výběrového řízení ...

Obchodní centrum HANÁ: - 60 obchodů a restaurací: -móda -comfort -obuv -sport a volný čas -restaurace, občerstvení -služby. Bankovní služby. Směnárna. Hypermarket. Připojení k internetu WiFi.

Správa a provoz obchodního centra HANÁ a nákupního parku HANÁ v Olomouci.

Teapot: - kompletní servis v oblasti grafiky a designu.

Prodej: - CAD programy - komplexní architektonický program - programy pro jednotlivé stavební profese - SW pro výrobce a prodejce oken.

Bazar, zastavárna: - výkup, prodej zlata, stříbra, zlomků, elektronika, domácí potřeby, mobilní telefony, kola, PC, NTB.

Prodej a servis postřikovačů HARDI. Přestavby a testování postřikovačů a rosičů. Nákladní autodoprava. Další služby pro zemědělce.

Kadeřnictví, holičství: - dámské, pánské, dětské - americký melír. Pedikúra - modelace nohou. Masáže. Depilace. Modeláž nehtů - manikúra.

Služby: - ilustrace, grafika. - knižní a reklamní ilustrace.

Komplexní marketingové řešení: - výzkum trhu a veřejného mínění - konzultační a poradenskou činnost - retail monitoring - promoakce - merchandising - hodnocení kvality zákaznického servisu - školení, koučink - vzdělávání zaměstnanců.

Pokusnická a poradenská činnost: - registrační pokusy - demonstrační pokusy Poradenství v oblasti rostlinné výroby.

Catering, raut, banket, coffee break, barbecue. Půjčovna: - párty stany - pavilony - atrakce. Reklama.