Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Grafika & reklama: - grafické návrhy - technické kreslení - návrhy etiket - návrhy a vypracování loga - ilustrace, portréty, obrazy, kresby, malování dle požadavku.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Realitní kancelář Job: - zprostředkování prodeje (koupě, pronájmu) nemovitosti - jednání s příslušnými katastrálními, stavebními, pozemkovými a případně jinými úřady - prezentaci nemovitostí.

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob i majetku - přepravy cenin i hotovostí - úklid.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.

Bezpečnostní a detektivní agentura: - detektivní a zpravodajské služby - pátrání po osobách, věcech a vozidlech v ČR i v zahraničí - vyřizování dědictví, obstarávání dokumentů - prověřování společníků - řešení pohledávek.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Masérské služby. Aromamasáže. Sportovní a regenerační masáže přírodními oleji. Vodoléčba. Limfodrenáž. Uhličité koupele - suché.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Internet provider: - bezdrátové připojení k internetu. Webhosting Registrace domén Servis: - počítače a počítačové sítě - tiskárny.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.

PROSTĚJOVSKÝ VEČERNÍK-ZAJÍMAVĚJŠÍ NOVINY INZERCE, KTERÁ SE VYPLATÍ. Vydavatelství. Zpravodajský a společenský týdeník. Prostějovský večerník-noviny. Reklama, propagace, inzerce v Prostějovském večerníku. Místní tisk. Možnost řádkové inzerce po telefonu: -tel.:582333433. Plošná inzerce: -tel.:608960042. Nejnižší ceny.

Ilustrace knih, tisku. Blahopřání. Pexesa. Omalovánky.

Stavební bytové družstvo. Správa, údržba a pronájem nemovitostí.

Tiskárna SPRINT Tisk: -tiskoviny firemní, propagační i soukromé -kalendáře -knihy. Tisk čtyřbarevným ofsetem. Lakování až do formátu A2+ Knihařské práce: -laminování obalů -vazba V1 a V2 -výseky etiket, přebalů. Stírací losy.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Fotoateliér Prostějov: - umělecké portréty a akty - rodinné a dětské foto - svatby, reklamní, módní a produktové fotografie, olejomalba, tisk. Dárkové poukazy.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...