Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-zpravodajský a celospolečenský týdeník Olomoucký večerník-vychází každé pondělí. Vydavatel Haná Press, s.r.o.

Návrh, realizace: - kancelářské interiéry.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Pronájem vlastních nemovitostí: - bytové a nebytové prostory.

Projekce: -bytové, občanské, průmyslové stavby od studie po projekty pro realizaci stavby včetně vyřízení stavebního řízení. Architektura, interiéry: -dodávka na klíč.

Grafické studio. Ofsetová tiskárna: -letáky, katalogy, formuláře, vizitky -samopropisovací tiskoviny. Knihařství: -vazba - knihy, časopisy, diplomové práce. Obalová technika: -výroba kartonáže - lepenkové kartony, krabice, obaly.

Činnost: - obchod s bytovými domy - výkup pozemků - projektová dokumentace.

Kosmetické studio FACE Prodej: - profesionální kosmetika ALCINA.

Výroba vizitek, tisk vizitek, celobarevné vizitky, stovky návrhů vizitek zdarma, akční slevy na vizitky.

Služby: - webdesign - výroba a správa webových stránek.

Čištění kanalizace Čerpání a odvoz fekálií-tukové lapoly Prohlídka kanalizace videokamerou (monitorování).

Strojové vyšívání - Okrajek Výroba, tisk: -sportovní dresy -reklamní předměty -textilní reklama.

FK Foto Profesionální fotograf. Černobílé a barevné fotografie: -reportáže -focení reklamních nebo propagačních letáků a katalogů, firemní kalendáře -focení rodin a dětí -focení svateb -umělecké fotografie.

Masáže: - klasická masáž - měkké techniky - anticelulitidní masáž. Lymfodrenáže. Anticelulitidní zábaly. Anticelulutidní programy. Redukce hmotnosti. Tvarování postavy.

Reklamní agentura: - reklamní studio - multimediální prezentace - firemní a obalový design - digitální tiskové centrum.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

Komplexní systém pro dražby a výběrová řízení: - elektronická aplikace určená pro zadávání veřejných zakázek podle Zákona o veřejných zakázkách číslo 137/2006 Sb.

Architektonická kancelář: - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Vydavatelství: - telefonní seznamy, firemní katalogy - inzertní noviny. Reklama: - zpracování dat - služby databany - správa sítí. Grafika: - grafické studio od návrhu po realizaci. Polygrafická výroba.

Kostýmy: - kostýmy pro dospělé, děti, psy - paruky - klobouky - mikuláš, čert, anděl - masky a škrabošky - líčení a kosmetika.