Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Prodej: -hardware -výpočetní technika PC -CAD stanice -síťové servery -software -geoworks system soft -počítačové sítě -Novell networking partner. Sítě: -klasické -optické -bezdrátové. Montáž: -struktuovaná kabeláž.

Poradenská, konzultační, inženýrská a projektová činnost pro regionální rozvoj. Příprava, financování a realizace projektů a investičních záměrů - dotace EU a ČR. Příprava a realizace projektů z programů EU - Operační programy Životní prostředí, ROPy, Program rozvoje venkova

Překlady a tlumočení do všech jazyků. Překlady: - expresní - odborné - rodilým mluvčím - se soudním ověřením. Tlumočení pro konference, obchodní i úřední jednání.

Relax centrum. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - klasické - sportovní - masáž lávovými kameny - medové - anticelulitidní - baňkování. Dále: - nehtová modeláž - manikůra - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - kosmetika a vizážistika - pešdikúra - svatby a proměny.

Marketingové a organizační zázemí tenis klubu. Pořádání turnajů

REKLAMNÍ AGENTURA Grafické studio: - veškeré grafické návrhy. Web studio: - grafika + programování webových a CD prezentací. Světelná reklama. Rotační ofsetový tisk. Sítotisk.

Salon Inspirace. Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - kytice, dekorace, doplňky - dětské šaty.

Web design, tvorba www prezentací Instalace a správa PC a serverů Návrh a realizace metalických a bezdrátových sítí Externí správa informačních technologií (outsourcing) Programy na zakázku ve vývojovém prostředí MS Visual FoxPro 9

Modelingová agentura: - módní přehlídky v rámci plesů, firemních akcí a oslav - castingy a odborné semináře v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě a Třebíči - kurzy začínajících v modelingu, fotomodelingu a hostesek - fotomodeling pro nabídkové katalogy, letáky, billboardy, plakáty, TV spoty - hostesky na promo ...

Reklamní design - STUDIO 22 Reklamní a propagační činnost.

AVE laser centrum Olomouc. Laserová chirurgie a kosmetika: - vyhlazení kožních výrůstků, vrásek, žilek, epilace a rejuvenace - odstranění vrásek bez operace - hyaluronan, kolagen, botulotoxin- dysport - odstranění pocení bez operace (dlaně, podpaží a chodidla) - dysport - laserová pleťová maska pro regeneraci pleti, ...

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Poradenství a zavedení: -systému řízení jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 -systému životního prostředí ČSN EN ISO 14001 (EMS) -systému bezpečnosti práce OHSAS 18001 -systému kritických bodů HACCP. Komplexní nabídka: -analýza potřeb organizace -školení zaměstnanců, včetně vydání osvědčení pro interní auditory -zpracování ...

Kosmetické studio: - kompletní ošetření pleti francouzskou kosmetikou PAYOT - francouzské masáže - čištění - depilace - barvení obočí, řas - denní i večerní líčení.

Graphic Design Studio Grafický design: - logotypy - design manuály - obalový design - kampaně. Marketing: - marketingový audit - marketingový plán - marketingový projekt - plánování a nákup médií - produkce.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Nabízí: - skenování do formátu A0 - grafické návrhy, sazba, archová montáž - osvit do formátu B1 - nátisk do formátu A1 - digitální fotografie - ofsetový tisk - expresní digitální tisk - CTP desky do formátu B2.

Vývoj: -software. Tvorba: -webdesign, www stránky -internetové a intranetové aplikace. -internetové obchody

Překlady angličtina: - webových článků, akademické statě, studentské práce a eseje, filmové titulky a scénáře a jiné odborné texty z oblasti humanitních a sociálních věd, umění a kultury, cestovního ruchu a psychiatrie.