Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Mgr. Zuzana Viznarová se zaměřuje na lekce jógy a thajské jógové masáže.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

Ing. Lukáš Dohnal se zaměřuje na tvorbu webových stránek, grafické práce, SEO, tisk a tvorbu log.

Ing. Jaroslav Štěpánek se zaměřuje tvorbu webových stránek, opravu hardwaru a zprostředkování registrace domén.

vaypro servis s.r.o. se zaměřuje na úklid administrativních budov, obchodních center, obchodů a průmyslových areálů.

Společnost weto trading s.r.o. provozuje inzertní server Inzeo.

George Vision s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti video a audioprodukce - tvorba reklamních spotů, firemních videí, záběry z ptačí perspektivy a mnoho dalšího.

SCRUB s.r.o. se zaměřuje na čištění podlah, koberců a povrchovou úpravu.

Profesionální a spolehlivá úklidová firma, která poskytuje kompletní úklidové služby.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Výkup, zpracování: - ocelové odpady - odpady barevných kovů - papír. Ekologická likvidace autovraků.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Jazyková agentura: - výuka ve více než 14 světových jazycích, překladatelské a tlumočnické služby ve více než 46 jazycích Korektury a odborné korektury textů. Jazyková škola: - odborné kurzy manažerských dovedností. Jazykové audity: - audity standardně provádíme v anglickém, německém a ruském jazyce.

Cremisin s.r.o. se zaměřuje na poskytování finančních, pojišťovacích a reklamních služeb a poradenství.

Pracovní agentura. Internetový portál s nabídkou volných pracovních míst. Hledání zaměstnanců pro firmy.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Konzultační, poradenská činnost: - dotace z fondů EU - dotace ze statní rozpočtu - žádosti o podporu - investiční dozor - výběrová řízení - technický dozor investora

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Společnost Pharma Progress, s.r.o. poskytuje služby outsourcingu v medicínském prostředí.

Dezinfekce Dezinsekce - hubení škodlivého hmyzu a členovců Deratizace - hubení hlodavců Likvidace nežádoucího plevele Ochrana dřeva-asanace: - proti biotickým škůdcům - proti hoření Úklidové práce

Nikola Krhutová provozuje kadeřnictví, provádí dámské, pánské i dětské střihy, účesy, barvení, melírování a mnoho dalšího.

Mgr. Iveta Křepelová se zaměřuje na diagnostiku a psychologické poradenství.

Ondřej Beil se zaměřuje na pořádání karaoke, pěveckých vystoupení, dětské akce, moderování a DJ služby.