Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Oceňování a odhady nemovitostí pro bankovní účely Realitní kancelář

Nabízí - marketingové služby - obchodní zastoupení firem z ČR a SR ve Španělsku

Stříhání a úpravy psů - koupání - depilace a čištění uší - krácení drápků - trimování

Provoz komerčního informačního serveru pro Olomouc a Olomoucký kraj www.olomouc.cz

Ekologická likvidace autovraků vystavení dokladu Výkup - železo - ocel - měď - bronz - mosaz - hliník - olovo - cín - kabely

Provádí: - hodnocení vlivů na životní prostředí - biologické hodnocení - naturové hodnocení - ekologické poradenství - ochrana přírody - autorizované posudky a hodnocení - průzkumy a monitoring - soudně - znalecké posudky.

Školení - open - source software LINUX, OPENOFFICE.ORG, LIBREOFFICE, WORDPRESS

VOIP telefonování přes internet Připojení k internetu

Kadeřnictví - barvení - melírování - společenské a svatební účesy - prodlužování a zahušťování vlasů - barevné promelírování - americké barvení

Prodej - magnety Prodej - samolepky na zeď, sklo a notebooky E-shop - bižuterie - bryndáky - dekorace na auto, láhev, ... - dekorační koule - deštníky - slunečníky - svatební doplňky a dekorace - dárkové pytlíčky, ... Prodej - přehozy na postele i dětské - závěsy - potahy na židle ...

Fotografické služby Prodej - fotografické potřeby Prodej - dalekohledy

Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů

Provoz, pronájem, půjčování: -nafukovací skluzavky a skákací atrakce. Plnění a prodej nafukovacích balónků. Prodej: - hračky, orientální cukroví, chlazené nápoje, ledové tříště, cukrová vata.

Stříhání a úprava psů

Prodej - kosmetické přípravky MARY KAY Kosmetické poradenství

Angličtina - překlady - tlumočení

Poradenství v oblasti obchodu a podnikání

Úklid domácnosti od A do Z: - pravidelný i jednorázový úklid - mytí oken - úklid po stavebních úpravách a mlování - žehlení. Hlídání dětí v domácnosti zákazníka: - jednorázové - dlouhodobé - krátkodobé.

Domácí ošetřovatelská a hospicová péče Olomouc. Zajištění pečovatelských služeb. Zajištění zdrav. výkonů po dohodě s lékařem, které jsou hrazeny zdrav. pojišťovnami.

Bezpečnost-celorepublikové pokrytí: - ostraha objektů a osob. Úklid-celorepublikové pokrytí: - kompletní úklidové práce - čištění koberců. Půjčovna: - stroje na čištění koberců Autodoprava.