Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Curly servis s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, služby hodinového manžela a na správu a údržbu nemovitostí.

Mgr. Zdeněk Chupík se zaměřuje na průvodcovské služby, výuku cizích jazyků a na fotografování.

DELTA služby, s.r.o. se zaměřuje na úklid, ostrahu a provozuje prádelnu.

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Společnost MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. se sídlem v Prostějově nabízí především služby v oblasti nakládání s odpady a konečné zneškodnění nebezpečných odpadů ve vlastní spalovně. Působíme nejen na území celé Moravy, ale také v Čechách. Součástí naší činnosti je také pronájem kontejnerů s platným atestem pro skladování nebezpečného odpadu v místě ...

Zdravotnické služby v oboru dermatovenerologie. Provádíme diagnostickou a odbornou léčbu, dále kosmetické výkony, peelingy, aplikace botoxů, výplňových materiálů, přístrojovou mezoterapii bez jehly, drobné korektivní výkony, přístrojovou fotodepilaci, rejuvenizaci

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

PhDr. Romana Boháčová provozuje poradnu intuitivní a celostní psychologie.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Naši specialisté vás provedou prodejem či koupí nemovitosti a pomohou vám zafinancovat její koupi. Díky našemu know-how, propracované prodejní strategii a moderním technologiím, které využíváme při prodeji nemovitosti jsme schopni prodat vaši nemovitost v rekordně krátkém čase a za maximum peněz.

Tiskárna: - tisk nažehlovaček - kopírování, tisk, laminování - tisk fotografií - výroba razítek.

Mgr. Martin Hányš poskytuje terapie pro děti, dospívající i dospělé v Praze.

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérů domů, bytů, komerčních prostor.

Michal Hubinák pronajímá grily, párty stany osvětlení, ozvučení, posezení a výčepní zařízení. Dále zajišťuje naložené maso nebo si mohou zákazníci objednat grilování na klíč a o vše bude postaráno.

Již téměř tři desítky let se věnuji alternativním terapiím. Moje specializace je práce s Božím slovem, to jsem dostal po cca 20 letech praxe se systémem SRT (Spiritual Response Therapy). Jsem autorem Božího slova a nabízím také individuální kurz - uvedení do této duchovní práce.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Služby: - face lifting - zvětšení rtů - omlazení rukou

Svatební agentura. Pomoc s přípravou svateb. Příprava svateb na klíč.

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

B&D Panorama Jeseník, s.r.o. -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod