Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
V Relax centru a penzionu Andělka najdete ten správný odpočinek i romantiku. Vždy se snažíme udržovat pohodlí a spokojenost aby jste se u nás cítili jako doma. - ubytování *** - kapacita 22 osob - apartmány včetně kuchyňky - možnost snídaně - 7 moderních útulných apartmánů - tv, wifi, koupelna s vanou, chladnička - společná kuchyň pro ...

Marie Papšíková poskytuje ubytování v penzionu v Lipová - lázně.

Zkušební laboratoř: -zkoušky mechaniky zemin a podkladních vrstev -zkoušky asfaltů a asfaltových směsí -zkoušky kameniva -zkoušky betonů. Geotechnický a inženýrskogeologický průzkum. Diagnostický průzkum konstrukcí netuhých vozovek. Školení stavebních dozorů, mistrů a stavbyvedoucích.

Pohřební služba: - pohřby do země, žehem včetně formalit - výběr rakví, výbavy, smutečních věnců a kytic - převozy po celé ČR a do zahraničí - kompletní služby dle vlastního výběru - stálá služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Čistírna a prádelna: - prádelna pro firemní zákazníky - praní a čištění oděvů a textilií. - čištění textilních žaluzií Pobočka: - čistírna a prádelna - Nezvalova 987/1, Olomouc - Hodolany.

Realitní společnost Morava s.r.o. se sídlem v Olomouci se již více než 20 let zabývá především zprostředkováním prodeje a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Nabízíme také výkup nemovitostí a poskytování záloh na kupní cenu. Pomáháme také klientům, kteří se dostali do finančních problémů nebo dluhových pastí. Současně se zabýváme ...

M-SOLAR.TOP, s.r.o. provádí instalace: - solárních systémů, rozvodů vody a sanity, topných systémů, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, krbových kamen, kotlů na peletky. Prodej: - slunečních kolektorů a solárních panelů a komponentů.

Nabízím fotografické služby. Fotografuji svatby, děti, rodinné foto, těhotné ženy, portréty.

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Psychoterapie, dětská psychoterapie, párová terapie a poradna pro rodinu v Olomouci a Šternberku. Nabízím služby krizové intervence a poradenství.

Provádíme kvalitní čištění koberců a čalounění v Olomouci i v blízkém okolí. Dále nabízíme zapůjčení extrakčního stroje Kärcher Puzzi 100 vhodného pro důkladné odstranění nečistot a oživení barev mokrou cestou.

Komplexní polygrafické služby (G2, S2) a reklamní tvorba Výroba, tisk: - firemní a propagační tiskopisy - polygrafie - rotační tisk. Reklamní tvorba: - etikety, samolepky. Grafika: - úprava tiskovin. Obalová technika: - obaly - tamponový tisk, sítotisk (S2, G1).

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

Realitní kancelář: - kompletní právní servis při prodeji nemovitostí - 100% spokojenost - rychlá prodejnost vaší nemovitostí - rychlé půjčky - okamžitý výkup nemovitostí - zajistíme i vyklizení nemovitostí - pomoc při řešení exekucí. Úvěry-Hypotéky. Realitní kancelář Lacko Reality je na obchodním trhu od roku 1993.V roce 2021 úspěšně ...

Společnost Tiskárna KATOS s.r.o. nabízí komplexní servis v oblasti tisku od grafické přípravy, až po finální knihařské zpracování. Provádíme digitální, offsetový i rotační tisk. Mezi naše další činnosti patří natáčení a zpracování videa. Najdete nás v Přerově na ulici Letecká. Tiskárna, služby: - DTP/CTP studio, grafické návrhy, zpracování ...

LinDev software s.r.o.poskytuje IT služby.

mrkni s.r.o. je společnost zabývající se realitními službami. Poskytují nájem nemovitostí, jejich prodej, oceňování a také nabízí právní poradenství. V případě potřeby zajistí i finanční služby.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Firemní poradenství. Automotive. Dotační poradenství. Poradenství v oblasti řízení a rozvoje. Zavádění požadavků systémových norem dle: ISO 9001 - QMS, ISO 14001 - EMS, OHSAS 18001 - BOZP, SQAS, GMP+, HACCP, BRC, ISO 22000, ISO/TS 16949:2002, ISCC Projekty pro zlepšování výkonnosti firem: Model Excellence, Benchmarking, Optimalizace ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...