Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Společnost Remarkplast s.r.o. působící na trhu již od roku 1994 se zabývá výrobou compoundů, re-compoundů a regranulátů. Na našich linkách compoundujeme technické plasty pro náročné zákazníky z oblasti automobilového průmyslu a elektra. Dále se zaměřujeme na recyklaci a naše technické centrum nám dává možnosti vyvíjet materiály přímo dle požadavku ...

Kosmetika - peeling - čištění obličeje - napářka obličeje - formování obočí - barvení obočí a řas - epilace obličeje - povrchové čištění - depilace - líčení denní, večerní a společenské Nehtové studio - nehtová modeláž - dogelování nehtů - pogelování vlastních ...

Výroba, prodej: - stroje pro recyklaci - recyklační stroje (drtiče, třídiče, dávkovací zařízení, drtiče a třídiče) - ekologická zařízení. Drcení, třídění, recyklace: - stavební odpady.

Fotografování - portrétní snímky, reklamní fotografie a exteriéry - společenské akce a svatby - akty

Možnost objednání výrobků KAREL HADEK a energy - možnost objednání MISSIVY Pedikúra s reflefní masáží a reiki - pedikúra bez masáže pouze na požádání - zábal a masáž rukou s použitím termorukavic - lakování nohou i francouzské Reiki Reflexní masáž - lymfatická masáž chodidel s reiki - reflexní masáž ...

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty. Prodej: - svatební šaty. Výroba, prodej: - snubní prstýnky - svatební oznámení. Šití svatebních šatů na zakázku.

Grafické práce Nabízíme Vám: Polepy aut, dodávek, motorek … Polepy výloh a skleněných ploch Výrobu a polep cedulí z PVC Fóliové nápisy na textil (např. firemní trička, montérky) Samolepky s možností ořezu do lib. tvaru Velkoplošný tisk (samolepky, bannery, billboardy, …

Informační centrum - turistický průvodce po pohoří Jeseník

Pojízdné kadeřnictví - jezdíme po primárně vesnicích, ale také třeba na festivalech nebo soukromých akcích.

Nový Barbers v Olomouci. Měníme pověst pánského holičství a klasických střihů v new school jako je například Hair Tatto a nebo Razor fade Pompadour.

Rozmazlujem vlasy - kadeřnictví. Používáme přírodní kosmetiku, Cruelty free, bez parabenů a sulfátů.

Barber Shop San Andreas nabízí kvalitní a profesionální služby pro pravé gentlemany. Holení břitvou, stříhání a úprava vlasů.

Original Barbershop U Borise - tradiční pánské holičství

NAISY GENTLEMAN Prostějov - tradiční pánské holičství

Pohřební ústav: - komplexní pohřební služby - pohřebnické služby - zajištění kremace. Pohřební služba NONSTOP - tel.: 739619909. Květinářství - vázání věnců a kytic. parkování pro klienty ve dvoře od ul. Jateční.

Klasické pánské holičství. Další pobočku můžete navštívit ve Zlíně Malenovicích, Masarykova 1013.

Vlasové studio - kadeřnictví. Kosmetické studio. Péče o tělo - pedikúra.

Kadeřnictví: - dámský střih - barvení, melíry - svatební a společenské účesy. Poradenství v péči o vlasy.

Nabízíme velkoplošný tisk a výrobu reklamy v Přerově. Na zakázku vyrobíme PVC bannery, reklamní polepy, samolepky, etikety na zboží, informační cedule, roll-up stojany, zákaznické poutače, fotoobrazy a další. Výhodná cena, rychlé dodání a kvalitní materiály.

Stříhání a kosmetická úprava psů, koček a jiných domácích zvířat - koupání - trimování, rozčesání - čištění uší - zastřižení drápků - odblešení - masáže psů. Působíme v prostorách veterinární kliniky MVDr.Tomáše Barboříka.

Prodej, servis výpočetní techniky a kopírovací centrum. Sortiment: - počítače - notebooky - tiskárny - kopírky - inkousty a tonery. Kopírovací centrum: - barevný a černobílý tisk - barevné a černobílé kopírování - grafické práce - laminování - vizitky - letáky - pozvánky.