Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Činnost: - realitní a stavební společnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Vývoj, dodávka: - komplexní řešení specializovaných informačních systémů.

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Kompletní příprava tiskovin: - litografické zpracování - barevný digitální nátisk do formátu B1 - zhotovení tiskových maket.

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Distribuce operátorských služeb, mobilních telefonů a dalších digitálních produktů. Maloobchod a velkoobchod.

Alex - reklamní agentura. Výroba: - razítka - kompletní reklama

Masáže: -relaxační -aromaterapie - masáže s výběrem aromaolejů -rekondiční, sportovní -baňkování -masáž lávovými kameny -Tuina masáž obličeje a hlavy Pedikúra: -klasická s masáží chodidel -odstranění kuřího oka -ošetření zarostlých nehtů pomocí špon.

Prodej: - potřeby pro karneval - paruky či masky pro pobavení - kostýmy všeho druhu - karnevalové kostýmy.

Služby: - připojení k internetu - televize - VOIP volání

Pronájem nafukovacích atrakcí - skákací hrady či skluzavky. Atrakce jsou vyrobeny ke komerčním účelům, hodí se pro obecní slavnosti, svatby, firemní a rodinné akce a další. Možnost osobního odběru nebo pronájmu s obsluhou.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Profesionální úklidové služby: - čištění koberců a čalounění sedacích souprav, židlí, interiérů vozidel. Jednorázový nebo pravidelný úklid domu, bytu, kanceláří, společných prostor bytových domů.

Úklidová firma: - profesionální úklid bytů, domů, kanceláří i společných prostor.

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě