Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kosmetický salon: - kadeřnictví - prodlužování vlasů - kosmetika - řasy, obočí, líčení - depilace - pedikúra - modeláž nehtů - manikúra.

Likvidace autovraků. Prodej náhradních dílů z autovraků. Výkup železa a barevných kovů za hotové. Prodej štípaného palivového dřeva.

Kosmetická ošetření luxusní francouzskou kosmetikou Oligodermie, depilaci, lash lifting a botox, prodlužování řas, líčení, tělové rituály a zábaly.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.

Dodávka: - výukový program pro základní a střední školy Botanika - Zelená příroda

Vývoj: - informační systémy pro výrobní podniky - aplikace na zakázku

Služby: - připojení k internetu - VoIP (volání přes internet)

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - bannerová reklama - SEO

Ing. Radka Dostálová je realitní makléřka a znalkyně. Dům, byt a pozemek Vám rychleji a lépe prodá díky profesionální fotografii, videoprohlídce, 3D scanu nemovitostí, půdorysu a cílenému marketingu. Zajišťuje kompletní realitní servis. Realitní činnost a služby Služby soudního znalce a odhadce - oceňování nemovitostí.

Vývoj, distribuce: - informační systém ArisCAT - integrované moduly pro informační systém HELIOS Orange - implementace informačních systémů pro výchovné ústavy - tvorba zakázkového software.

Salon Sawan: - manikúra - modeláž nehtů - pedikúru.

Činnost: - odvoz fekálií, septiků - čištění kanalizace - monitoring kanalizace - práce fekálním, tlakovým vozem.

Stromová víla. Činnost: - kineziologie - One Brain - práce s aurou člověka.

Činnost: - vývoj internetových aplikací - tvorba internetových stránek.

Firma Kontejnery Müller s.r.o. se zaměřuje na odpadové hospodářství na klíč, ve kterém přebírá kompletní odpovědnost za provozování odpadového hospodářství klienta. Zajistíme odvoz stavebního, komunálního a objemového odpadu včetně stavební suti a zeminy. Také se zabýváme prodejem různých druhů písku, štěrku a betonu. Veškeré naše služby provádíme ...

Služby: - kosmetika - kadeřnictví - masáže.

Výuka, kurzy: - anglický jazyk - francouzský jazyk. Překladatelské služby: - z českého do anglického jazyka.

Činnost: - SEO konzultant - SEO optimalizace - linkbuilding.

Služby: - vizualizace - virtuální prohlídy či panorama - animace - produktový design - Unreal engine - skriptování

Kurzy, výuka: - angličtina - němčina - ruština Tlumočení: - němčina - ruština

Služby: - kosmetika - manikúra - přístrojová pedikúra - depilace cukrovou pastou. Bazén s mořskou solí: - krytý bazén - plavání pro děti, miminka, těhotné.

Výuka, kurzy: - německá jazyk - anglický jazyk - překladatelské služby.

Zednictví -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, ...

Profesionální tlumočník čínštiny, Kamil Hanák Vám poskytne své služby, a to tlumočení v čínštině. Na jednávání s novými partnery, uzavírání smlouvy, při obchodních jednáních, konferencích, pracovních schůzkách či u návštěvy Vašich partnerů ze zahraničí. V tlumočení do čínského jazyka má 11 letou praxi. Zkušenosti zejména s konsekutivním a ...