Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Dodávka: - software pro řízení firem Vision ERP.

Služby: - fotograf - fotografování v interiéru i exteriéru - portrétní fotografie

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizace

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Moravská pohřební služba a krematorium Kanceláře: - v Šumperku na ulici Nerudova a v krematoriu - v Jeseníku v přízemí Schrothova domu - v Červené Vodě v nové smuteční síni.

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

Reklamní agentura: - kampaně na klíč. Marketingové služby: - průzkumy trhu - analýzy konkurence - produktový, direct, virální, a mobilní marketing - marketingové poradenství. Pronájem: - billboardy - plochy pro reklamu. Velkoplošný tisk. Řezaná grafika.

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Výroba reklamy, řezané, tištěné, velkoplošné. Polepy cedulí, aut, výloh, bannery, cedule, bezpečnostní cedule, samolepky, folie.

Překladatelská a tlumočnická činnost - tlumočnice, překladatelka z německého jazyka. Lektorka jazykových kurzů. Terapeutka Metody RUŠ. Seberozvoj.

Fotografické služby: - svatebních obřadů - ateliérní umělecké fotografie - veškeré fotografické služby - prodej fotoaparátů - rámování obrazů a fotografií.

Realitní agentura Prodej, pronájem - byty, domy, pozemky

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.