Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Připravili jsme pro Vás novou posilovnu a sál pro skupinová cvičení, ve kterém samozřejmě nechybí moderní značkové posilovací stroje a decentně oddělený prostor pro volné váhy tak, aby si zacvičili nejen ženy, ale také například senioři. Posilovna: - velká kardiozóna s více jak desítkou prémiových strojů (pásy, ellipticaly, kola) - zóna s ...

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Nabízíme komplexní realitní služby ve spolupráci s advokátní a notářskou kanceláří. Zprostředkujeme, prodáme, pronajmeme či vykoupíme vaše byty, rodinné domy, pozemky i nebytové prostory v lokalitě Prostějov, Olomouc a jejich okolí nebo kdekoliv v České republice. Zajišťujeme advokátní úschovu, znalecké posudky, energetické štítky, daňová přiznání ...

Relaxační centrum. Služby: - solná jeskyně - finská sauna - relaxační masážní bazén, vířivka - vertikální turbosolárium - masérské - fyzioterapeutické masáže. Hospůdka Na hřišti. Pivnice.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Zpracování fotografií: - tisk velkoformátových fotografií - fotoplátna - fotodárky - online tisk fotografií - fotografie z kinofilmů - rekonstrukce starých, poškozených - fotografií - foto na doklady - fotokalendáře. Prodej: - fotopotřeby - foto materiál - fotoaparáty.

Multifunkční komplex CPI City Center Olomouc: - kvalitní kanceláře a moderní konferenční prostory se službami čtyřhvězdičkového hotelu.

Zpracování odpadů, služby v oblasti odpadového hospodářství: - drcení, třídění skleněných odpadů - zpracování skleněných odpadů - drcení, třídění dřevěných odpadů - drcení plastových odpadů. Chráněná dílna.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

DELTA REAL - realitní kancelář, s.r.o. je rodinnou firmou s dvacepětiletou tradicí a zkušenostmi v realitní činnosti. Zprostředkování prodeje nemovitostí včetně vkladu do katastru nemovitostí, pomoci při získání úvěrů, geometrickém zaměření a dalších doprovodných služeb až po předání objektů a vyplacení kupní ceny, zprostředkování pronájmu ...

LUTO Automotive je společnost působící v oblasti personalistiky a lidských zdrojů, která svým klientům poskytuje komplexní personální služby.