Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Prodej, e-shop: - karnevalové čepice, klobouky a paruky - karnevalové kostýmy, ptákoviny, líčidla.

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Realitní činnost: - nákup a prodej nemovitostí. Sjednání povinného ručení, hypotéky. Zpracování energetických štítků.

Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Služby: - malování na tělo a obliče - speciální efekty či malba na zeď - facepainting - bodypainting - airbrush

Odborné služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana a ochrana životního prostředí. Dále zajišťování povinností při nakládání s chemickými látkami a odpady. Projekce a instalace únikových a evakuačních systémů a značení. Posuzování rizik odborně způsobilou osobou a zajišťování ostatních zákonných povinností právnických ...

Salon a lážně pro psy Olomouc - fitPES centrum: - stříhání - koupání - sušení - čištění uší, zubů - vyčesávání - čištění análních žláz - koupele, masáže mořským bahnem. Prodej: - oblečky, přepravky pro psy.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Prodlužování vlasů. Výkup dámských, pánských a dětských vlasů.

Činnost: - komplexní služby v oblasti veřejných zakázek

Angličtina: - kurz - překlady, tlumočení - výuka ve firmách i individuálně - individuální konzultace - příprava na pracovní pohovor - příprava ke zkouškám - všeobecná angličtina - obchodní angličtina - základy technické angličtiny´. .

Komplexní práce s výpočetní technikou: - servis a opravy počítačů/notebooků ( všech typů a značek) - montáže a upravy starých i nových počítačů - záchrana dat ze všech médií - tvorba a návrhy web stránek - poradenství v oblasti HW, SW - prodej stolních počítačů + příslušenství - zakázkové stavění PC.

Služby. - komplexní péče v oblasti marketingových služeb - marketingové poradenství na internetu - plánování, realizace - marketingové kampaně - reklama na facebooku - PPC reklama - budování PR - konzultace, školení.

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

Oceňování podniku. Ekonomické poradenství. Překlady. Tlumočení.

Dodávka: - hardware - software. Bezdrátové připojení k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Instalace: - software.

Služby: - dámské a pánské kadeřnictví, kadeřnický salón. - stříhání, barvení, melírování, tónování - kosmetika, kosmetické a vizážistické studio: - ošetření pleti biostimulačním laserem - permanentní make-up - chemický peeling - líčení obličeje - manikúra, nehtové studio - suchá pedikúra - odborné ošetření nohou speciální frézkou - ...

Grafické studio, řezaná grafika. Tisk, potisk textilu, velkoplošný tisk. Kopírování. Reklamní předměty.