Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Výkup, sběr a zpracování odpadu: - kovový odpad. Ekologická likvidace autovraků. Provozovna: -Západní ulice, 79601 Prostějov tel.:777261177 Martin Khýr.

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - grafické studio - tvorba videa - marketingové služby, prezentace.

Výroba digitálních videofilmů - výrobu reklamních spotů - výroba firemních prezentací - svatební videa - videozáznamy sportovních, společenských a rodinných událostí. Služby - zajistíme profesionální dabing - přepis VHS kazet na DVD.

Tvorba výukových programů - výukový software - soubory pracovních listů pro školy. E-shop - CD a DVD výukových programů.

Nehtová modeláž Uv gelem, manikůra, lakování, zdobení, odlakování, konečná masáž

Služby: -manikůra -pořádání seminářů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -veškerý nehtový materiál.

Psychologické poradenství a terapie - psycholog a psychoterapeut.

Pronájem nebytových prostor - komerční prostory v Prostějově - pronájem garáží.

Vyhlídkové a reklamní lety balonem. Výsadkové lety. Letecké snímkování. Vleky reklamních transparentů.

Výroba - svítící LED taxi přívěsek na klíče s logem a tel. číslem.

Fotoateriér, fotografické služby - fotograf - fotografování svateb, portrétů, dětí.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Vývoj: - restaurační pokladní a recepční software pro hotely a restaurační zařízení - propojení restauračního skladové sw s PC pokladnami s dotykovými monitory nebo klasickými registračními pokladnami - recepční systém.

Bezpečnostní služba: - fyzická ostraha objektů - provozování pultu centrální ostrahy - připojení EZS na PCO - montáž kamerového systému, EZS, EPS, CCTV - Úklidová služba: - pravidelný úklid v průmyslových objektech - úklid administrativních budov.

Reklamní a grafické práce: - polepy aut, motocyklů, výloh - dekorační polepy - reklamní nápisy, tabule, stojany - razítka - tvorba loga - letáky, katalogy - vizitky.

Služby: -zavedení systému řízení podle standardu ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, VDA 6.1 -optimalizace systému řízení podle specifických požadavků klienta nebo zákazníka -vyhotovení firemní dokumentace „na klíč“ -provázání systému řízení s právními požadavky -následná péče o zavedený systém řízení -školení zaměstnanců.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Služby: - energetické služby - dotace - hypotéky, úvěry - finanční poradenství - právní služby - energetické štítky, energetické audity - tvorba webových stránek - zastupování na úřadech - zakládání společností - oceňování majetku, odhady ceny nemovitostí. Malíř dětských pokojů: - návrhy a realizáce pohádkových postav a ...

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Výroba, prodej: - mapy tištěné, nástěnné - tiskoviny - letáky, brožury, plakáty - naučné stezky.