Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotografka. Fotografické služby: - svatební fotografie - portréty - rodiny, děti, těhotné - akty - produktová fotografie - reportáž.

Realitní makléř. Kancelář: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabůrkové 1 77900 Olomouc

Služby: - zakládání obchodních společností - prodej obchodních společností - zprostředkování virtuálního sídla firmy.

Služby: - poskytovatel internetu - návrh a správa sítě - provozování serverů - hosting.

Služby: - překladatelské: - anglický jazyk, angličtina. - korektury.

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Služby: - internetová kavárna - copy centrum - tisk - grafické práce.

Služby: - tetování. Provozovna: Voskovcova 5 Olomouc 779 00

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Úklidové služby Šumperk, úklid: - bytových i nebytových prostor - kanceláří - zdravotnických prostor - restaurací - průmyslových prostor.

Ochrana majetku a osob: - fyzická ostraha objektů - EZS elektronická zabezpečovací signalizace - montáž, servis pobočkové ústředny - telefonování pomocí VOIP, ústředny - automatické závory a brány - ozvučení sálů - IT sítě

Svatební a společenský salón, svatební eshop: -svatební a společenské šaty -kompletní přípravy svatby -fotografování -květiny -svatební líčení - svatební potahy - kadeřnictví.

Fotografické služby - svatby, oslavy, děti, rodinné foto, fotografie pro reklamu a firemní prezentaci, fotomodeling atd.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Tiskové služby: - digitální tisk - ofsetový tisk.

Kosmetické studio: - kosmetické ošetření - pedikúra, manikúra - masáže rekondiční - permamentní make-up - piercing - kadeřnictví a holičství. Rekvalifikační kurzy na všechny poskytované služby. Tetování vlasů.

Olomoucká škola astrologie: - výuka astrologie - sestavování a vykládání horoskopů - astrologické a psychologické poradenství - personální poradenství - vypracování horoskopu - pomoc při partnerských problémech, vytipování vhodného partnera, výběr zaměstnanců.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Vývoj a nasazení systémů pro optimalizaci, plánování a sběr dat ve výrobě.