Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Klasické pánské holičství. Specializujeme se na střihy, holení a úpravy vousů.

Hlavní náplní společnosti EMLOYMENT AGENCY s centrálou v Prostějově je legální zprostředkování práce na lodi (zaoceánských, námořních a říčních výletních lodích po celém světě) v jejich hotelových a restauračních částech. Naše společnost spolupracuje s Úřadem práce v Prostějově, je zaregistrovaná na velvyslanectví USA a na Námořním úřadě v ...

Kosmetické služby: - masáže obličeje a dekoltu - anticelulitidní masáž nohou - barvení a úprava obočí - čištění pleti ultrazvukovou špachtlí.

Výroba z přírodních materiálů (lýko, sláma, dřevo) Sortiment: - bytové doplňky (ošatky, prostírání) - dárkové zboží - klobouky, tašky - reklamní předměty - umělecká výroba.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Logistický sklad Honter Company s.r.o. pro stříkané pěnové materiály.

Designér, návrhář: - zabývám se návrhy bytových i nebytových prostor - vypracování návrhu interiéru - poradenství ohledně výběru vhodných materiálů - doporučení věrohodných firem pro následnou realizaci.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí z insolvenčních řízení.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební dozor - inženýrská činnost - projektová dokumentace - realitní inspektor, prohlídka a zhodnocení stavu nemovitosti.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

-Velkoobchod -Pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost a marketing

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

-Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní ...

Logistika, skladování - expresní přeprava kusových zásilek.

Služby - kosmetika - kosmetické ošetření pleti.