Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Provozování kulturních, kulturně vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování ...

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentace, internetové katalogy, Eshopy, evidenční systémy, intranety - SEO optimalizace pro vyhledávače. Internetová reklama, grafický design.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Zakázkový vývoj software Telefonní IT řešení (firemní telefonní systémy, telefonická péče o zákazníky, podpora prodeje a telemarketingu, call centra, dispečerská pracoviště, krizové řízení)

Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Jazyková škola. Výuka jazyků pro děti a dospělé, výuka v MŠ a ZŠ, firemní výuka - angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, čeština - překlady, tlumočení - víkendové a intenzivní kurzy - letní tábory pro děti 6 -14 let.

Tiskárna Tisk: - propisovací tiskoviny - knihy - letáky - samolepky - firemní tiskoviny - společenské tiskoviny - vizitky.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tělesné výchovy a sportu -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a ...

Focení miminek, dětí a těhotných maminek v ateliéru v Olomouci a v Brně. Exteriérové rodinné fotografovnání. Mobilní fotoateliér pro novorozenecké fotcení.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Realitní kancelář AGENT REAL, s.r.o. se sídlem v Šumperku působí od roku 2003. Obvyklá provize za zprostředkování prodeje nemovitostí činí 3-4% a zahrnuje právní služby advokátní kanceláře, vypracování daňového přiznání pro daň z převodu nemovitostí, poplatky na katastru nemovitostí a pomoc s vyřízením hypotečního úvěru. Řešíme i nemovitosti ...

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, čínština - kurzy ve firmách - kurzy na míru. Kurzy pro děti od 7 let. Překlady i se soudním ověřením. Tlumočení i soudní tlumočení do všech a ze všech jazyků. Čeština pro cizince. Příprava na maturitu, na mezinárodní zkoušky. Obchodní angličtina.

Grafika - reklama - web - tisk. Grafické, reklamní práce, výroba. Tvorba internetových stránek, eshopy, CMS. Zajištění tisku propagačních materiálů.

ÚROK od 4% Zastavujeme - vykupujeme - prodáváme zlato - 9 - 14 Kt, zlomky stříbro elektroniku, domácí potřeby, mob.telefony, kola, PC, NTB....

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

ATTN Consulting s.r.o je expertní poradenská a softwarová společnost, která se již od roku 2001 věnuje problematice řízení výkonnosti organizací a jejich komplexnímu rozvoji. Nosným produktem společnosti je vývoj a následná implementace manažerského sw nástroje ATTIS, dnes již 4 generace. ATTIS v kombinaci s metodickými postupy, které ...

Vývoj a prodej softwaru pro obchodní a výrobní firmy, ekonomického informační systému Maxim a client-server řešení.