Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj, výroba: - software pro řidiče - konstrukce a plánování dopravy - dispečerské systémy - provozní mapy - jízdní řády na internetu - jízdní řády do mobilních zařízení.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby, filmy. Vyvolávání fotografií.

Zhotovení fotografií, fotoknih. Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby.

Výroba a montáž: - světelné boxy - orientační a informační systémy - LED reklama i písmena - 3D kastlová písmena a loga - neonová reklama a trubice - polepy výloh a automobilů - opravy a servis všech druhů reklam.

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Reklamní činnost (mimo činnosti uvedené v přílohách I-III zák.č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání)

Reklamní agentura: - polepy aut - výroba reklamních (světelných) cedulí - letáky, vizitky - malby na fasády - internetové stránky - reklamní plachty.

Vydavatel. Šumperský občasník. -reklamní noviny Šumperska.

AGENTURA BEZPEČNÁ PRÁCE. Poskytování služeb v oblasti BOZP (bezpečnost a ochrana zdraví při práci).

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Fotoateliér s vizážistkou Vám poskytne služby na míru a osobní přístup! Specializuji se na focení lidí, reklamní foto, vizážistické služby a to, co v běžném fotolabu nedělají. Proměny vizáže, průkazy, portréty, tabla, těhulky, děti, profi foto, glamour - foto pro partnera, kalendáře, fotoplátna, reportáže, foto na plesech, v kostýmech. S možností ...

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Služby - poradenská činnost v oblasti společenských věd a rozvoje osobnosti - astrologické služby.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Velkoobchod -Výroba nápojů

Grafické práce, výroba reklamy, polepy aut, výloh, tabulí. Malba reklamy na fasády písmomalířskou technikou s využitím techniky airbrush.

Fotoateliér - fotografování, miminka, děti, rodiny, těhulky, tabla, zvířátka. Reportáže - srazy, svatby, plesy, křtiny, výročí. Prodej- alba, rámečky, clipy, fotobrašny Výroba- fotografie, fotoplátna, hrníčky, fotokeramika na hrob.

Nehtove studio -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchodní prodej: - kalendáře - diáře - adresáře - novoročenky - PF. Potisk i ražba dle přání zákazníka. E-shop.

Služby vlastníkům bytových jednotek: - komplexní poskytování všech souvisejících služeb - ochrana práv spotřebitele před monopolními dodavateli - bezplatné poskytování informací o státní podpoře bydlení - zajištění non-stop havarijních služeb - spolupráce při zajišťování úspor energií.