Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - dotační poradenství - administrace žádosti o dotaci.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Masáže: - Shiatsu - Reiki terapie - rekondiční masáže - čínská tlaková masáž - sportovní masáže - reflexní masáže - lymfatická drenáž - ušní svíce.

Správa nemovitostí: - obsazení nemovitosti nájemníky - výpočty nájemného a úhrad za služby - zpracování ekonomické rozvahy pro výpočet efektivity užívání nemovitostí - odborné sepsání nájemních smluv - styk s nájemníky a správu pohledávek vůči nim po celou dobu nájemního vztahu - technická péče o nemovitost (kontroly, revize), údržba, ...

Grantové poradenství pro programy Evropské unie a pro národní typy dotačních titulů. Zajištění dotačního poradenství v oblasti průmyslu, zemědělství, veřejné správy a jiného neziskového sektoru. Návrh vhodného řešení pro získání finančních prostředků z EU a následná realizace schválené projektové žádosti.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.

Pronájem vlastních nebo pronajatých nemovitostí s nebytovými prostory. Komerční pronájem skladově administrativního areálu.

Služby: - tvorba webových stránek - webhosting - poradenství v internetové reklamě - seo optimalizace

Reklamní a grafické studio. Reklamní služby. Grafické služby Výroba, tisk: - vizitky, letáky - plachty, cedule - polepy automobilů - řezaná reklama - fotoluminiscenční značení - trička.

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Činnost: - nedestruktivní zkoušky materiálů - defektoskopie - inspekce konstrukčních celků, svárů.

Činnost: - zpracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) - kotlíková dotace - dotační program nová zelená úsporám.

Činnost: - balení a prodej cukru

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - IT outsourcing - webové stránky

Služby: - kancelářské a nebytové podkrovní prostory k pronájmu - restaurace - společenský sál