Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jazyková škola: - denní pomaturitní studium - odpolední, večerní kurzy - podniková, individuální výuka - kurzy pro děti od 6 let do 13 let - příprava na mezinárodní zkoušky. Výuka, kurzy: - angličtina. Překlady, tlumočení.

Služby: - stavební projekce - architektura

Prodej: - 3D tiskárny Služby: - tvorba 3D výrobků na zakázku - webové stránky - grafické návrhy Provozovna 3D Johny nám. Míru 12, Šumperk - zpracování špičkových 3D modelů na základě fotogrammetrického skenování - 3D tisk průmyslových prototypů - 3D figurky

Služby: - ostraha majetku a osob - soukromý detektiv - autodopravu dodávkovými vozidly a vozidlem Multicar

Montáž - silnoproudé i slaboproudé rozvody - konfigurace síťových prvků - kamerové systémy - servis, čištění a údržba techniky.

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí - pronájem nebytových prostor - výstavba rodinných, bytových domů - znalecké posudky - právní poradenství - rekonstrukce bytů, nemovitostí.

Rodinka rodinné centrum je klub pro rodiče s dětmi, ve kterém je naším hlavním cílem Hlavním cílem harmonizace rodinného klimatu a prevence krizových situací. Klub DUHA pro rodiče s dětmi: - programy pro rodiny s dětmi - jednodenních, víkendové i týdenní pobyty v přírodě, nebo u moře - plavání kojenců v domácím prostředí - cvičení rodičů s ...

Stavební, havarijní, zahradní, provozní servis. Inženýrská činnost.

Činnost: - sledování, optimalizace výroby

Vydavatelství: - odborná literatura se zaměřením na zemědělskou problematiku - magazín Agrární obzor - odborný časopis Vinař - sadař

Služby: - jazykové kurzy, výuka: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - kurz češtiny pro cizince Překlady, tlumočení: - angličtina, němčina a ruština

Činnost: - evropský dodavatel dat, informací a informačních systémů v oblasti železniční nákladní přepravy

Dodávka: - počítače - software Služby: - realizace počítačových sítí

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Služby: - správa, údržba počítačových sítí

Služby: - pronájem reklamní plochy v Olomouci.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Personální agentura: - krátkodobé i dlouhodobé zapůjčování pracovníků ve strojírenské profesi - vyhledávání a výběr zaměstnanců - zprostředkování zaměstnání.

Výroba: - software, který je založený na matematických simulacích a otevřených technologiích.

Reklama, propagace, marketing. Pořádání kulturních, společenských a sportovních akcí. Zajištění: - příprava a celková realizace akcí - návrh a výroba originálních reklamních předmětů - zpracování, tisk a výroba propagačních materiálů.

Kopírování a reklama: - kopírovací služby, tisk - reklamní služby - výroba razítek, laserové gravírování, potisk triček.

Regenerační studio: - masáže: - klasická - regenerační - korejské - japonské - medové - čokoládové - lymfodrenáž - manikúra - nehtová modeláž.