Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Instalace, servis, opravy: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperační jednotky - inteligentní elektroinstalace.

Úklidové práce: - komplexní úklid administrativních, provozních a skladových prostor - úklid po řemeslnících, mytí oken - úklid venkovní - průmyslové vysávání hal - mytí zasklených a jiných ploch ve výškách - zajištění obsluhy telefonních ústředen, služeb vrátných.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu reklamy - rozvoz objednaného zboží - zpracování hliníkových orientačních systémů - formátování desek - aplikační pomůcky - reklmaní stojany - materiály pro transparenty - zaklapávací panely - materiál pro velkoplošný tisk a další.

Reklamní agentura. Tisková produkce: -firemní profily, katalogy, vizitky, dopisní papíry a obálky. Grafické návrhy: -obalový design -billboardy.

Knihovna. Půjčovní doba: -po 10-12,13-15 -st 10-12,13-17.30 -pá 10-12,13-17.30. Součástí knihovny je Informační centrum,které slouží nejen turistům ale i všem obyvatelům mikroregionu Žulovsko.

Služby - psychologické poradenství - rodinná mediace, řešení rozvodové a porozvodové situace v rodině - obchodní mediace, řešení sporů v obchodních vztazích, neshody mezi spolumajiteli

OlomouckéWeby.cz WWW stránky, redakční systém, informační systém a webdesign.

Zpracování fotografií a veškeré fotoslužby: tisk velkoformátových fotek, lepení fotografií na desky včetně laminace, tisk fotografií na plátno, výroba fotodárků, fotokalendáře. Prodej fotoaparátů a fotopotřeb (alba, rámy). Prodej dalekohledů. Digitalizace fotografií a videa.Retušování fotografií. Foto na veškeré doklady.

Bezpečnostní služby. Úklidový servis. Sídlo: Praha, Počernická 96.

Čištění interiérů aut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - pravidelné a občasné úklidy - úklidy po malířích - mytí oken - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - čištění ...

Prodej belgických pralinek, kvalitní čokolády, kávy a čaje. Nabízíme luxusní čokolády z celého světa, čokoládové speciality, dárky a další potraviny.

Profesionální fotografie na sebe bere množství podob, stejně jako příběh, který ji doprovází. Můžete mít výborný reportážní snímek, jehož kvalita vyjde najevo s tím, jak budete svému okolí sdělovat všechny podstatné detaily. Nebo vtisknete děj přímo do fotografie, aby jej sama vyprávěla všem lidem, kteří se na ni podívají. Přesně to je mým ...

MAGIC STUDIO 2000 Ladislav Horák je internetový obchod (eshop) s kouzelnickými rekvizitami. Naše firma je na trhu již 25 let, díky čemuž svým zákazníkům poskytneme nejširší nabídku zboží v České republice od malých karetních triků vhodných i pro domácí zábavu, až po velké jevištní iluze. Také jsme schopni vyrobit rekvizity ke kouzlům na ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Prodej: - kancelářské papíry - kreativní papíry - balící papíry. Velkoobchod: - grafické papíry a kartony. Reklamní činnost. Marketing. Kopírovací služby.

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do ...