Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pronájem nebytových a reklamních ploch.

Nabízíme komplexní služby v oblasti správy bytových a nájemních domů, zajištění veškerých služeb pro společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví SVJ a veškeré agendy spojené se správou nemovitostí. Nabízíme vymezení jednotek v budově prohlášením vlastníka a zakládání společenství vlastníků.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Vydavatelství a nakladatelství odborné literatury. Jazykové slovníky. Pravidla českého pravopisu.

Tvorba internetových aplikací a www prezentací. Redakční systémy Joomla, eshopy Virtuemart.

Průmyslové aplikace: - jednoúčelové stroje a zařízení - průmyslová automatizace. Prodej: - výpočetní technika - hradware, software - správa počítačových sítí. Internet: - připojení - webhosting - internetové stránky na klíč.

Komplexní služby v oblasti Internetu: - návrh a tvorba profesionálních WWW (webových) internetových stránek (webdesign) - tvorba dynamických databázových aplikací - optimalizace stránek pro vyhledávače (SEO) - tvorba virtuálního obchodu na internetu (e-commerce, e-business) - tvorba intranetových aplikací - umístění WWW stránek na virtuálním ...

Venkovní reklama. Vyhledávání a pronájem reklamních ploch: -billboardy -štítové zdi -mostní konstrukce. Komplexní výroba venkovní reklamy. Kulturní akce na klíč. Umělecké kovářství.

Grafický design, vizuální komunikace, styl: - vývoj a budování značky, logotypy - produktový design - obalový design - 3D design - ilustrace - web design...

Soudní tlumočník jazyka ukrajiského a ruského. Překlady obchodní, technické a jiné dokumetace, webu a jiné.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Marketingová společnost TK PLUS se sídlem v Prostějově působící především v oblasti pořádání sportovních a kulturních aktivit.

Ekologická likvidace: - automobily. Svoz, demontáž, výkup: - kovy - železo - kovošrot - elektromotory - barevné kovy - měď - hliník - mosaz - nerez - papír.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Knihkupectví: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice - mapy Distribuce: - knihy nakladatelství MANAGEMENT PRESS. Nakladatelství: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice. Prodej: - MC, CD, DVD.

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.