Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Kadeřnictví

Služby: - grafické řešení a výroba včetně montáže - zdarma 3D návrhy včetnně kalkulace.

Reklamní a propagační činnost. Vydávání periodických a neperiodických tiskovin. Služby video a kopírování.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Čalounictví. Zabýváme se návrhy a realizací bytových, hotelových a veřejných interiérů: - kompletní servis v oblasti zastiňovacích systémů od návrhu, zaměření, šití, montáže, až po aranžérské práce (záclony, závěsy, klasické a římské rolety, plissé žaluzie, aj.). Dále interiérovým textilním designem - přehozy, polštáře, dekorace, ubrusy. Opravami ...

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Pomohu Vám s Vaším bydlením - jako bytová architektka zpracovávám návrhy interiérů či jejich úprav, návrhy novostaveb nebo rekonstrukcí (formou architektonické studie) a poskytuji poradenství a konzultace. S využitím Feng Shui navrhuji a vytvářím harmonické prostředí pro kvalitní život. Zabývám se nejen obytným, ale také pracovním aj. ...

EWE kuchyně - kuchyňské studio Prodej: - značkové kuchyně EWE, NOLTE - projekty, návrhy interierů - kompletní interiéry na klíč.

Prodej a úprava: - elektronické usbvizitky - firemní prezentace - přepisy videa včetně sestřihu na DVD

Realitní činnost. Webdesign a tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače.

Udělujeme licenci a Certifikát pro užívání značky Český výrobek na výrobcích. Podporujeme české výrobky. Pomáháme v orientaci zákazníkům, kteří dávají přednost českým výrobkům. Kontrolujeme v místě výroby dodržování podmínek pro udělení ochranné známky Český výrobek. Propagujeme české výrobky v TV, na internetu, novinách, časopisech, akcích a ...

Zak - rytectví Popis reklamních a propagačních předmětů -vizitkáře -nerezové likérky -cigaretová pouzdra -kravatové spony -příbory. Rytí a gravírování. Výroba: -raznice -reliéfní plastotyp -plombovací kleště včetně plomb -psí známky -stříkací šablony -štočky pro tisk -razidla do kůže -razící a střižné ...

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Profesionální vizualizace a animace (nejen) architektury: interiér, exteriér, od rodinného domu po městskou čtvrť. Webdesign: návrh a výroba moderních WWW stránek. Aplikace na míru.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Překladatelská a vzdělávací agentura, jazykové centrum. Překlady angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, chorvatština, polština a další evropské jazyky. Firemní jazykové vzdělávání: - projektování a realizace vzdělávacích akcí - jazykový audit - prezentační dovednosti v češtině a angličtině.

Marketingové poradenství v oblasti zahraničního obchodu ve Vietnamu.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.