Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše činnost se zaměřuje na dvě hlavní oblasti. První jsou úklidové služby: - Jednorázové i pravidelné - úklid domácností - úklid bytů i domů - úklid vchodů a společných prostor vlastníků bytových jednotek - úklid kanceláří, pracovních hal, restaurací i hotelů Druhou je správa nemovitostí: - Správa bytů - pronájem nemovitostí - ...

Au-pair agentura Au-pair pobyty v Rakousku a Německu

Vydavatelství: -noviny Prostějovský týden.

Reklamní agentura. Výroba: - loga, vizitky, letáky, katalogy - audio spoty - razítka - reklamní předměty - video spoty - lepená reklama - světelná reklama. Kopírování: - černobílé - barevné.

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Výroba: - velkoplošný tisk - řezaná reklama - grafické práce.

Služby: - sdružení pro pomoc zdravotně postiženým - tréningové středisko - hiporehabilitační centrum - přeprava koní.

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Služby: - lesnická činnost - kompostování zeleného odpadu.

Kadeřnictví: - účesy pomocí počítače - prodlužování vlasů. Modeláž nehtů.

Sháníte nakladatelství? Potřebujete pomoc s pořádáním odborného semináře? Obraťte se na nás. Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní ...

Prodlužování vlasů se zahušťováním: - napodobenina pravých vlasů - velký výběr odstínů - stálobarevnost - zpracování copů - přidělání clip-in na keratin.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený zářič. Baňkování. Lávové kameny.

Fitness: - aerobní zóna - běžící pás, krosový trenažér, veslařský trenažér, cvičení na balonech - možnost osobního trenéra - sestavení osobního plánu a jídelníčku - fyzioterapeut - možnost individuální objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikální) - samoopalovací nástřik - infrasauna (pro 4 osoby) - masáže.

Pronájem: - haly - sklady - garáže - skladovací prostory - kanceláře.

Dodávka, montáž: - posilovací stroje - běžecké a veslařské trenažéry - solária - vířivky - stoly pro stolní tenis - sportovní vybavení pro školy. Fitness bazar.

Automatizace technologických procesů Servis, inovace, instalace, projekce: - řídící systémy v papírnách - řídící systémy různých technologií - měření a regulace - instrumentace

Kovošrot, výkup, sběr: -výkup, zpracování kovového odpadu -likvidace autovraků, autovraky -kovový odpad, odpady, litina, barevné kovy. Prodej písků a drtí, písky, drť Prodej paliv, paliva: -uhlí, koks, brikety, palivové dřevo. Prodej: -hutní materiály -stavebniny, stavební materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty ...

Grafické studio: - výroba www stránek - firemní prezentace - vydavatelství - překlady - zakázkový software.

Jmenuji se Michal Běhal a tvorbou webů a jejich designů se zabývám asi 8 let. Za tuto dobu jsem získal zkušenosti s jednoduchými i s mnoha složitými stránkami. Chci tvořit originální a jedinečné weby, které osloví svým moderním a inovativním zpracováním. A toho chci docílit i u jednoduchých a minimalistických projektů.

Kouč, terapeut energetické psychologie. Specializuji se na vztahy, deprese a osobní rozvoj.