Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Prodej: -sítotiskové a tamponové barvy -sítotiskové tkaniny -pomocné prostředky a chemikálie pro sítotisk -těrkové pásy a držáky -ruční sítotiskové stoly. Napínání sít na sítotiskové rámy. Výroba: -nekonečné tiskopisy včetně potisku.

Malířství, natěračství -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a ...

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Garance převodu peněz Právní servis Prodej, koupě, pronájem, inzerce - domy - byty - konzultace Prodej, koupě, pronájem, inzerce - komerční prostory - konzultace

Služby: -návrhy interiérů. Prodejna - Šumperk, Polská 78/8: -interiérové doplňky -obrazy -svítidla, osvětlení -kusové koberce -plovoucí a dřevěné podlahy -nábytek: -dětský, předsíňový, obývací pokoje -police, postele.

Visia Cinema s.r.o. mediálně zastupuje více než 100 kin v ČR v oblasti kinoreklamy.

Psychotronická seznamovací agentura Poradna - psychotronická - regenerace sil přírodními prostředky Poradenství - redukce nadváhy

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Salón krásy: - liposukce - kavitace - lifting tváře, krku, těla - radiofrekvence - lymfatické masáže - masáže - zábaly proti celulitidě.

Technické služby. Zajištění: - svoz odpadu - čištění komunikací - veřejná zeleň - jednoduché stavební práce - dlažební práce - komunikace - výroba a rozvod tepla - provoz sportovních areálů a stadiónů. Pobočka: - Družstevní 1364, 75201 Kojetín I-Město, tel:581275005

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Pobočka Hranice. Konstrukční činnost, výkresová dokumentace, návrhy, design. Inřenýrské služby. Výrobní dokumentace. Sídlo: - Novákova 1328/III, Mladá Boleslav 29301.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

JVK Software Vývoj komplexního informačního systému Rifis: - pro podvojné účetnictví - pro výrobní a obchodní organizace - pro leasingové společnosti - dodávka informačních technologií.

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.