Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafické návrhy. Reklamní služby. Velkoformátový tisk, velkoplošný tisk: - reklamní předměty - reklamní poutače - plakáty Výroba reklamy: - na vizitky, plakáty, samolepky - outdoorová reklama - venkovní plachty, bannery - One-way Vision - dírkovaná fólie - PVC desky s polepy - desky STARBOND s polepy - billboardy - ...

Regionální centrum Olomouc: -RCO1 je 7 podlažní administrativní objekt -RCO2 je 20 podlažní administrativně-obchodní objekt -krátkodobé nájmy-salonky, společenský sál, kongresové centrum -dlouhodobé nájmy-nebytové plochy, reklamní plochy, anténní plochy -restaurace, jídelna, kavárna, bar. Pořadatelská agentura: -zajištění ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Hlídání dětí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorázové - pravidelné - hlídání na svatbách. Vyzvedávání dětí z jeslí, školek. Doprovod dětí do zájmových kroužků. Doučování učiva ZŚ. Běžné domácí úklidové práce.

Masážní služby: - sportovní, uvolňující, relaxační masáže - péče o tělo - amssing - baňky - medová masáž - obličejová masáž - masáž hlavy. - masáž zad + detoxikace solí - anticelulitidová masáž

Služby: -kadeřnictví dámské a pánské.

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Vývoj software pro řízení obchodu, management projektů, monitoring servisu a efektivní marketing - CRM a služby spojené s implementací CRM postavené na vlastním řešení BLUEJET (www.bluejet.cz). Konzultace a poradenství k integraci software IS COMPEKON.

Přeprava osob po ČR a celé EU: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob - pro VIP klientelu limuzíny určené pro dopravu: svatby, promoční akce, kulturní a sportovní události.

Hypermarket. Malobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie, drogistické zboží.

Prodej: -software pro oblast řízení lidských zdrojů,ekonomiky a logistiky -personální informační systémy.

Služby: - administrativní správa - organizační služby.

Realitní makléř. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem, prodej: - byty - rodinné domy - pozemky - nebytové prostory.

Fotografování - svatby - ateliérové foto - akty - děti, těhotenské foto

Maloobchod - bižuterie Úklidové práce Obchodní činnost Bourací práce Zemní a výkopové práce Pokládka - dlažby Zednické práce Maloobchod - oblečení Zahradnické práce

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - SEO optimalizace.

Najít práci je snazší, než se zdá! Jak to? Stačí jen najít své silné stránky, své talenty a ty potom uplatnit v té správné práci. Nevíte jak na to? Pomůžeme vám. I vy můžete mít bezva práci za pár týdnů!

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Síť maloobchodních prodejen. Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie. Pronájem: - vlastní nebytové prostory.