Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Internetové, bezdrátové připojení, Šumperk, internetové služby, internet, wi-fi.

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Regenerační centrum Harmonie Regenerační centrum: - masáže - reflexní terapie.

Komplexní komunální služby: - svoz a odstranění komunálního odpadu - svoz a odstranění ostatních odpadů - tříděný sběr odpadů - provoz sběrného dvora - sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení - správa a údržba místních komunikací včetně zimní údržby - provoz plaveckého bazénu - prodej písku, štěrku.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Tržní procesy. Analýza trhu, analýza konkurence. Marketing a propagace. Tvorba propagačních materiálů a firemních prezentací.

CLEAN servis. Úklidové služby. Komplexní úklid budov. Čištění koberců a čalounění profeisonální technikou.

Provozování pohřební služby.

Poradenství: - hardware. Správa - linuxové, unixové a BSD systémy. Budování (redundantních) firewallů, IPSeců, VLANů, poštovních serverů. Webdesign. Webhosting.

Reklamní služby - tiskárna.

Psychoporadna: - relaxační psychostudio - psychiatrická konzultace. Procedury: - Thao, Light a Nostromo - procedury pro uvolnění, hubnutí, odpočinek i regeneraci - péči o zdravé a krásné tělo i ducha. Prodej: - prostředky audiovizuální stimulace (psychowalkmany), léky, lampy k ovlivnění spánku a nálady a také prostředky, ...

Logotisk Potisk reklamních předmětů. Grafické návrhy. Výroba: - upomínkové a dárkové předměty. Polepy automobilů: - řezaná reklama. Tvorba: - www stránky a eshopy.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.

Tiskárna. Tisk letáků, časopisů, plakátů, novin, diplomů či manuálů.

Zajistíme Vám ekologickou likvidaci vozidla, autovraku a havarovaného vozidla. Vystavíme Vám protokol o ekologické likvidaci. Dále zajistíme odvoz Vašeho autovraku zdarma.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, ...

Outdoorová reklama - billboardy - reklama na plotech atd.

Provoz internetových obchodů Internetový marketing, tvorba www a e-shopů Logistické služby Grafické práce Prodej - street wear oblečení Skank, Chico