Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Servis - hardware Servis, správa - počítačové sítě

Reklamní agentura - poskytují reklamní poradenství v oblasti internetu, hardware a software Marketingové poradenství

Poradenské služyb pro malé a střední firmy v oblasti snižování nákladů, vyhledávání dodavatelů, marketingu, projektového řízení

Zkoušení materiálu, zkušebnictví. Nedestruktivní defektoskopie NDT - metody: - prozařování - kontrola ultrazvukem - kapilární - magnetická - vizuální - kontrola těsnosti.

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Domácí hospodyňka. Služby, práce: -úklidové. -úklid domácnosti, kanceláří. -mytí oken. -praní, žehlení prádla. -věšení záclon. Zakázkové šití, opravy oděvů: -kalhoty, halenky, saka, povlečení.

IT-Comp Prodej, internetový obchod, e-shop, servis: - prodej PC a notebooků - prodej spotřebního materiálu pro PC - servis výpočetní techniky - výpočetní technika - nová i použitá - kancelářská technika - široký sortiment PC - komponenty - software - spotřební materiál. Služby: - tvorba www stránky, webové stránky - ...

Služby. - kosmetické, kosmetika: - čištění pleti - pleťové masky - chemický peeling - manikúra - francouzská manikúra - lakování nehtů - nehtová modeláž - masáže rukou - pedikúra: - ošetření nehtů na nohou - podkládání zarůstajících nehtů - odstranění kuřího oka - vizážistika.

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - byty, domy, pozemky, kancelářské prostory.

Služby - marketingové poradenství - obchodní poradenství.

Reklamní agentura. Služby: - kompletní reklamní služby - grafické práce, grafické návrhy: - potisky, propagační materiály, katalogy - webdesign - internetové prezentace, webové stránky - tvorba - internetové obchod, eshopy, e-shopy.

Internetové a grafické studio. Služby: - webdesign: - tvorba webových stránek, internetových prezentací - eshopy, e-shopy, internetové obchod - grafické práce, DTP studio: - 3D reklamní poutače - SEO optimalizace pro vyhledávače - zajišťujeme překlady webu do cizího jazyka - internetové marketingové služby.

Služby: - základní ošetření nohou - suchá přístrojová pedikúra - zbroušení tvrdé kůže za použití profesionální brusky a zastřihnutí nehtů, vhodná pro diabetiky.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - prodlužování řasa na řasu - depilace.

Kadeřnictví - pánské, dámské i dětské. Kadeřnické služby: - střihy - barvení, melírování vlasů - módní styling, účesy pro slavnostní akce. Vlasové poradenství.obně.

Umělecká a produkční agentura. Služby: - realizaci kulturních a společenských akcí s historickou a lidovou tématikou: - dobová hudba, tanec, šerm, fakíři, kejklíři, žongléři, jízdní turnaje, večerní a ohnivá představení - firemní akce: - teambuilding, promotion akce.

Služby: - pedikúra - suchá, mokrá, medicinální. Prodej: - pedikérské potřeby - kosmetické výrobky pro péči o nohy.

Kosmetické služby: - manikúra, francouzská manikúra, lakování nehtů - úprava nehtů, modeláž nehtů - lakování Gellakem a tvrzení pod UV lampou - prodlužování a zhušťování řas, řasy. Služby: - pořádání kurzu, školení v prodlužování řasa na řasu.

Dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Kadeřnické služby. - stříhání, moderní střihy - barvení, melírování.

Dámské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování, tónování. Možnost zhotovení slavnostního účesu. Prodej: - vlasová kosmetika.

Služby: - překladatelské, překlady z anglického jazyka.

Služby: - tlumočnické, tlumočení švédského a anglického jazyka, také v zahraničí - překladatelské, překlady ze švédského a anglického jazyka.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.