Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář. Portál www.svetemdreva.cz RETRO bazar zastavárna

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba ...

Psychologické poradenství, psychoterapie, koučink.

Centrum grafických papírů. Prodej: - grafické papíry v různých velikostech, formátech a gramážích - výrobky z papíru, svatební oznámení, blahopřání, vizitky, vše z papíru - svatební knihy z ručního papíru. Nově: Fotoslužby - poskytujeme půjčení fotoateliéru s vlastní technikou - vyfotíme vše o co žádáte (v interiéru i exteriéru)

Architektonická kancelář. Projekční kancelář, projekce.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Autorizovaný systémový partner Canon Prodej, servis: - nová i použitá kancelářská a výpočetní technika - kopírky, faxy, tiskárny. Kopírování, tisk. Pronájem strojů.

Kosmetický salon Primavera Kosmetika a vizážistka. Laser - jizvy, vrásky, akné. Vizáž. Proměny. Školení líčení. Líčení pro výjímečné příležitosti.

Fotografické služby pro firmy i soukromé osoby. Tvorba katalogů a focení produktové, reklamní a portrétní fotografie.

Nabídka regeneračních a sportovních masáží s možností provedení u zákazníka.

Fotografický ateliér Foro Studio K: - foto na všechny druhy průkazů - foto na počkání - fotografování svateb, večírků - dětské, rodinné foto - reklamní a letecké fotografie.

Tvorba internetových aplikací a prezentací: Výpočetní technika - konzultace - poradenství

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Nakladatelství Vydává populárně odborné publikace výhradně českých autorů: -knihy pro děti a o dětech -výpravné encyklopedie o naší zemi -učebnice pro střední a vysoké školy -praktické příručky.

Odborné sociální poradenství: -rodinná a partnerská problematika. Intervenční centum - pomoc obětem domácího násilí Sociálně právní ochrana dětí - pomoc a podopora osobám, které uzavřely dohodu o pěstounské péči

Masáže Salve: - klasická rekondiční a regenerační masáž - dornova metoda a breussova masáž - masáž horkými kameny - havajská masáž - tradiční indická masáž hlavy - medová masáž - rašelinové zábaly - kineziotaping - dárkové poukazy

Salón Zdena: -kosmetické rituály -lázeňská pedikúra -péče o ruce -masáže.

Maloobchod, prodej: realitní činnost - prodej, pronájem a výkup nemovitostí poskytování hypoték

Projekční a inženýrská kancelář: - technologické projekty - komfortní a průmyslová vzduchotechnika - klimatizace.

KASTNER software s.r.o. Kostelec na Hané VÝVOJ, VÝROBA Ekonomický software Stereo pro zpracování účetnictví a daňové evidence včetně ekonomických agend pro podnikatele, malé firmy, účetní společnosti nebo nevýdělečné organizace. Účetní agendy, fakturace, objednávky, sklady, evidence majetku, personalistika, mzdy, ekonomické, daňové a ...