Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bezpečnostní agentura Správa nemovitostí Úklidová služba

Hostinská činnost Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Zednictví

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Zpracování rozpočtů staveb -Technický a cenový dozor staveb

Polština: - překlady a tlumočení, praxe od roku 1997, 2500 stran překladů ročně, zkušený soudní a simultánní tlumočník.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Základní výcvik a výchova psů, převozy psů: - výcvik a výchova psů bez ohledu na plemeno a věk - převozy psů např. na veterinu. - ubytování v době Vaší dovolené

Realitní kancelář, služby: - koupě, pronájem bytů, RD, pozemků - výkup nemovitostí - bezplatné poradenství - kompletní realitní služby, právní servis.

Poskytujeme: - právní servis - prodej nemovitostí.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francouzština - chorvatština - italština - němčina - polština - rumunština - ruština - srbština - ukrajinština. Ověřené překlady.

Postřik proti hlodavcům. Dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Činnost: - hubení hlodavců - hubení obtížného hmyzu - dezinfekce proti choroboplodným zárodkům

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Pohřební služba. Zajištění: - smuteční rozloučení - výběr rakví - převoz zesnulých ze zahraničí - parte - květinová výzdoba.

Realitní kancelář. Prodej, nákup, pronájem: - bytů - zemědělských objektů - chalup - rodinných domů - nebytových prostor.

studio pro models czechstudio-olomouc.cz

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Kompletní služby v oblastech: - reklama - tisk od návrhu po realizaci. Prodej: - papírnictví.

Fotografické práce. Kameramanské práce. Výroba: - reklamní předměty. Vydavatelství a nakladatelská činnost: - publikace - ateliérové foto.

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu na internetu. Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače(SEO), správa PPC kampaně a poradenství.